İçeriğe git

Nİkon D5000 görüntüleme hatası

Recommended Posts

Oluşturuldu:

öncelikle selamlar..

çok yeni olmasa da profesyonel anlamda fotografcılıga yeni basladım sayılır..

bu baglamda ilk makınam NİKON D5000 oldu sonunda:)

4 gb lık class 5 sd hafıza kartı kullanıyorum.

fotografları hafıza kartı okuyucusu ıle bılgısayara aktarıyorum.

daha sonra haliyle makınada kullanmak için kartı gerı takıyorum ve makınanın lcd ekranından cektıgım ve bilgisayara kopyaladıgım O fotografları görüntülerken bir kaç seferdir "file does not contain image data" mesajı ile karsılasıyorum..

SİZCE PROBLEM NE VE NERDE??

sorun hafıza kartı olabilir mi?

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER..

gönderildi

Sorun devamlı olması gereken bir sorun degıl ancak ama aktarım esnasında yaşanan problemden kaynaklıdır. Bu sorunu kartınıza bir hardformat atmanız sorunu sıklıkla yaşamamanızı saglayacaktır. Kartınız devamlı bu sorunu verırse kartınızı degıstırmenızı tavsiye ederim ..

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Bendede aynı sorun oluyor biçimlendirmediğim zaman. Kartı bilgisayarınıza taktıktan sonra -başka bir yerde kullanmayacaksanız- kesinlikle biçimlendirin.

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.