Misafir Oluşturuldu: Haziran 1, 2011 Oluşturuldu: Haziran 1, 2011 öncelikle selamlar..çok yeni olmasa da profesyonel anlamda fotografcılıga yeni basladım sayılır..bu baglamda ilk makınam NİKON D5000 oldu sonunda:)4 gb lık class 5 sd hafıza kartı kullanıyorum.fotografları hafıza kartı okuyucusu ıle bılgısayara aktarıyorum.daha sonra haliyle makınada kullanmak için kartı gerı takıyorum ve makınanın lcd ekranından cektıgım ve bilgisayara kopyaladıgım O fotografları görüntülerken bir kaç seferdir "file does not contain image data" mesajı ile karsılasıyorum..SİZCE PROBLEM NE VE NERDE??sorun hafıza kartı olabilir mi?ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.. Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Haziran 6, 2011 gönderildi Haziran 6, 2011 gönderildi Sorun devamlı olması gereken bir sorun degıl ancak ama aktarım esnasında yaşanan problemden kaynaklıdır. Bu sorunu kartınıza bir hardformat atmanız sorunu sıklıkla yaşamamanızı saglayacaktır. Kartınız devamlı bu sorunu verırse kartınızı degıstırmenızı tavsiye ederim .. Alıntı
Eren Güllü Haziran 29, 2011 gönderildi Haziran 29, 2011 gönderildi Bendede aynı sorun oluyor biçimlendirmediğim zaman. Kartı bilgisayarınıza taktıktan sonra -başka bir yerde kullanmayacaksanız- kesinlikle biçimlendirin. Alıntı
Burak Dusuktas Haziran 30, 2011 gönderildi Haziran 30, 2011 gönderildi Fotoğrafları bilgisayara atarken kart üzerinde fotolarla oynadıysan(yan çekilmiş olanları düzelttiysen vs.) olmuştur o, format atmana felan gerek yok yani. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın