umitkosaner 3 Oluşturuldu: Eylül 28, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 28, 2015 Merhaba satmayı düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçsinler lütfen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Eylül 28, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 28, 2015 gönderildi Merhaba satmayı düşünen arkadaşlar varsa iletişime geçsinler lütfen...http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera?query_text=nikon+35mm+1.8+g Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umitkosaner 3 Eylül 28, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 28, 2015 gönderildi Teşekkürler Orçun bey ben forum üyelerinden satmak isteyen varsa onlardan almak istiyorum sahibinden com değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Eylül 28, 2015 gönderildi Paylaş Eylül 28, 2015 gönderildi (düzenlendi) Teşekkürler Orçun bey ben forum üyelerinden satmak isteyen varsa onlardan almak istiyorum sahibinden com değil...Yok beni yanlış anladınız, ben o linki referans olması adına koydum, hem alana hem de satana... Eylül 28, 2015 - Orçun Edipoğlu tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umitkosaner 3 Eylül 28, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 28, 2015 gönderildi Yanlış anlaşılma yok merak etmeyin ilginize teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın