Fatih Mecit Öztürk 221 Oluşturuldu: Şubat 22, 2010 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 22, 2010 Sevgili Fotoğraf dostları sizler için yararlı olabileceğini düşündüğüm videoları aşağıdaki linklere tıklayarak izleyebilirsiniz;http://www.fatihmecitozturk.comhttp://www.youtube.com/user/fatihmecitozturk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkanumut 0 Şubat 2, 2012 gönderildi Paylaş Şubat 2, 2012 gönderildi teşekkur ederim yararlı olacaktır bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günerman Kocaman 0 Nisan 10, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 10, 2012 gönderildi emeğinize sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tacettin KAROL 0 Nisan 22, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2012 gönderildi teşekkürler fatih bey emeğinize sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Nisan 22, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 22, 2012 gönderildi rica ederim, faydalı olmuştur umarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Nisan 23, 2012 gönderildi Paylaş Nisan 23, 2012 gönderildi Eğitim şart. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat karadeniz 0 Haziran 2, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 2, 2012 gönderildi ne zamandır fotoğrafa ilgim vardı gerek maddi gerek iş yoğunluğu nedeniyle geçiştirip durdum ama dün nikon d3100 alıp bu hobiye başladım ama hiçbir bilgim yok formda biraz dolaştım ve herkesin birbirine yardım ettiğini ve bunu samimiyetle dalga geçerek yapmadığını görünce gerçekten çok mutlu oldum ilerde ustaların başını ağrıtıcam biraz şimdiden herkese teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mecit Öztürk 221 Haziran 2, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 2, 2012 gönderildi ne zamandır fotoğrafa ilgim vardı gerek maddi gerek iş yoğunluğu nedeniyle geçiştirip durdum ama dün nikon d3100 alıp bu hobiye başladım ama hiçbir bilgim yok formda biraz dolaştım ve herkesin birbirine yardım ettiğini ve bunu samimiyetle dalga geçerek yapmadığını görünce gerçekten çok mutlu oldum ilerde ustaların başını ağrıtıcam biraz şimdiden herkese teşekkürler...Makinanız Hayırlı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Uza 93 Haziran 4, 2012 gönderildi Paylaş Haziran 4, 2012 gönderildi Emeğinize sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın