krvtl 0 Oluşturuldu: Ekim 14, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 14, 2015 Web sitesine fotoğrafları boyutları küçülterek ve isimlerini değiştirerek yüklüyorum bu görüntülerin de RAW ve orjinal JPG halleri bilgisayarımda orjinal dosya isimleriyle kayıtlı. Oldukça kalabalık bi arşivim var ve sonradan aradığım fotoğrafı web sitesinde bulabiliyorum ama isimini değiştirdiğim için bilgisayardan orjinal halini bulamıyorum, bilgisayarda harf yada rakamla değil de görüntü aratabilen herhangi bir yazılım var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ekim 14, 2015 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2015 gönderildi Görüntü temelli bilgisayarınızda arama yapmak veya ikili dosyaların tespiti için internette PICTURE DUBLICATE adı altında arama yaptırabilirsiniz. Bu aramadan sonra bulacağınız ücretli/ücretsiz programlar işinizi görecektir sanıryorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
krvtl 0 Ekim 14, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 14, 2015 gönderildi Görüntü temelli bilgisayarınızda arama yapmak veya ikili dosyaların tespiti için internette PICTURE DUBLICATE adı altında arama yaptırabilirsiniz. Bu aramadan sonra bulacağınız ücretli/ücretsiz programlar işinizi görecektir sanıryorum.Bilgilendirme için teşekkür ederim işime yaradı sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın