İçeriğe git

Bursadan Selamlar

Gökhan KIĞILCIM

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar,Abilerim,Hocalarım

Ben Bursadan Gökhan.20 yaşındayım.Fotoğrafçılığa merak salmış biri aranızda bulunuyorum.Uzun zamandır fotoğraf sitelerini,ustalarımın portfolyolerini inceledim.Başta Nikon D90 ile Canon 550D arasında çok gittim geldim.Yazılan çizilen herşeyi okudum.Değerlendirmeleri incelemeleri inceledim.Sonunda deneme şansım oldu.550D yi elime aldığımda küçüçük kaldı ama D90'ı elime aldığımda cuk diye oturdu.Seçimimi Nikon D90'dan yana kullandım.Şimdi işe girme sürecindeyim ve bir kaç güne kalmaz bende aranıza Nikon D90m ile geleceğim.Bu yazıyı üşenmeyip okuyanlara teşekkür ederim.Saygılarımla

Not:Bu arada webmasterım site konusundada yardımımım dokunursa ne mutlu bana...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba Gökhan;

Aramıza Hoşgeldin Fotoğaf Dünyasınada Hoşgeldin :) Makina Olarak gerçekden çok güzel seçim yapmışsın.. Aldıgın Makine İle Gerçekten güzel şeyler yapıcaksındır..

Çalışmalarını Sabırsızlıkla Bekliyoruz..

Saygılar Sevgiler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.