Gökhan KIĞILCIM 0 Oluşturuldu: Haziran 4, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 4, 2011 Merhaba Arkadaşlar,Abilerim,HocalarımBen Bursadan Gökhan.20 yaşındayım.Fotoğrafçılığa merak salmış biri aranızda bulunuyorum.Uzun zamandır fotoğraf sitelerini,ustalarımın portfolyolerini inceledim.Başta Nikon D90 ile Canon 550D arasında çok gittim geldim.Yazılan çizilen herşeyi okudum.Değerlendirmeleri incelemeleri inceledim.Sonunda deneme şansım oldu.550D yi elime aldığımda küçüçük kaldı ama D90'ı elime aldığımda cuk diye oturdu.Seçimimi Nikon D90'dan yana kullandım.Şimdi işe girme sürecindeyim ve bir kaç güne kalmaz bende aranıza Nikon D90m ile geleceğim.Bu yazıyı üşenmeyip okuyanlara teşekkür ederim.SaygılarımlaNot:Bu arada webmasterım site konusundada yardımımım dokunursa ne mutlu bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 6, 2011 gönderildi Paylaş Haziran 6, 2011 gönderildi Merhaba Gökhan;Aramıza Hoşgeldin Fotoğaf Dünyasınada Hoşgeldin Makina Olarak gerçekden çok güzel seçim yapmışsın.. Aldıgın Makine İle Gerçekten güzel şeyler yapıcaksındır.. Çalışmalarını Sabırsızlıkla Bekliyoruz.. Saygılar Sevgiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın