Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Oluşturuldu: Ekim 24, 2015 Forum Editörü Paylaş Oluşturuldu: Ekim 24, 2015 Değerli site yöneticilerimiz,Forumda yazmış olduğum metinlerin aralarına fotoğraf/resim/şekil eklemek istiyorum (dosya eklemek değil).Bunun nasıl yapılabileceği konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.Yardımlar için şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ekim 24, 2015 gönderildi Paylaş Ekim 24, 2015 gönderildi Tekts yazmaya başlayınca şu sağ altta beliren "GÖrsel EditÖr" seçeneğine tıklayıp........Açılan bu yeni pencerede tekstimizi yazıyoruz. Altta "Ekli Dosyalar" bÖlümünden dosyamızı seçiyoruz.....Dosya seçildi, sisteme yüklendi ancak hala orada duruyor, yazdığımız tekst/iletiyle hiç ilgilenmiyor kendileri....İmleç/cursor sÖzkonusu dosyanın eklenmesini istediğimiz satıra getiriyoruz.Bak tam bu cümlenin altına getirdim:Sonra sağ altta "iletiye ekle" seçeneğine tıklıyoruz.Hatta emin olmak için "Ön Özle" bile yapabiliriz Burada dosyanın "sanırım" 700 kb den büyük olmaması gibi bir sınırlama var. Tabii mümkünse 1000 pixel civarındaki genişlikte kalmak mantıklı olur. Aksi takdirde web gÖrüntüleyicide çirkin gÖrüntüler oluşabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ekim 25, 2015 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ekim 25, 2015 gönderildi Tekts yazmaya başlayınca şu sağ altta beliren "Görsel Editör" seçeneğine tıklayıp........Açılan bu yeni pencerede tekstimizi yazıyoruz. Altta "Ekli Dosyalar" bölümünden dosyamızı seçiyoruz.....Dosya seçildi, sisteme yüklendi ancak hala orada duruyor, yazdığımız tekst/iletiyle hiç ilgilenmiyor kendileri....İmleç/cursor sözkonusu dosyanın eklenmesini istediğimiz satıra getiriyoruz.Bak tam bu cümlenin altına getirdim:Sonra sağ altta "iletiye ekle" seçeneğine tıklıyoruz.Hatta emin olmak için "ön özle" bile yapabiliriz Burada dosyanın "sanırım" 700 kb den büyük olmaması gibi bir sınırlama var. Tabii mümkünse 1000 pixel civarındaki genişlikte kalmak mantıklı olur. Aksi takdirde web görüntüleyicide çirkin görüntüler oluşabiliyor.Mehmet bey,Yardım için teşekkürler. Yalnız bir sorun var burda. Ben forumda yeni bir konu açmak istemiştim, mevcut bir konuya cevap yazmak değildi amacım. Bu amaçla "Diğer ... Lens (Objektif)" kısmına girip, ekranın sağ üst köşesindeki "Yeni konu" butonuna basmıştım. Burada gelen ekranda sizin bahsettiğiniz "Görsel Editör" butonu ne yazık ki yok. Yalnızca "Gönder" ve "önizle" butonları mevcut. Bahsettiğiniz buton mevcut bir gönderiye cevap ya da yorum yazarken çıkıyor.Ben de sizin önerinizdeki gibi fotoğraf ekledim "İletiye ekle" linki ile istediğim görselleri dokümanıma ekledim.Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 28, 2015 gönderildi Paylaş Ekim 28, 2015 gönderildi "Dosya seçildi, sisteme yüklendi ancak hala orada duruyor, yazdığımız tekst/iletiyle hiç ilgilenmiyor kendileri...." Sisteme bile trip attın mehmeh abi öyle havalıdır emir vermeden hareket etmez sistem Sebahattin bey dediğiniz kısım ve mehmet dedigi kısım yani görsel editör dediğimiz kısım sizin yeni konu aç dedigniz kısım zaten. Konulara cevap yazarken aşağıdakş kullandıgımız kısım'a hızlı cevap bölümü diyoruz yani görsel editör bölümü kadar kapsamlı degıl sadece yazı yazmak ve yazıyı düzenlemek için kullanılır..Zaten dogru yerde dogru şeyi yaptınız mehmet beyin anlatımı ile.Dosya ekliyerek dosyayıda yazının istediğiniz kısmana yazıya dahil ederek yazınızı süsyeleyebilirsiniz.İsterseniz üste kısımda bulunan Yazı araçları arasında 2 bölümde "RESİM" ekle diye kısım var ona tıklayarak URL üzerindende görseli iletiye dahil ederbilirsiniz.saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın