selim karataş 0 Oluşturuldu: Kasım 8, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 8, 2015 Merhaba Arkadaşlar;Arkadaşımdan ödünç aldığım NIKON AF 50mm F1.4 NIKKOR model lensi aşağıdaki hale soktum. Bu yüzden aynı lensten alıp kendisine vereceğim. Lenste herhangi bir sıkıntı yok. Şekildeki yeri yaptırma durumum var mı? Ya da uygun bir şekilde ürünü satan birisi varsa bana yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Kasım 8, 2015 gönderildi Paylaş Kasım 8, 2015 gönderildi Geçmiş olsun. İstanbulda hayyam pasajına bir gidip bakınız belki yaptırabilirsiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Kasım 10, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Kasım 10, 2015 gönderildi Merhaba Arkadaşlar;Arkadaşımdan ödünç aldığım NIKON AF 50mm F1.4 NIKKOR model lensi aşağıdaki hale soktum. Bu yüzden aynı lensten alıp kendisine vereceğim. Lenste herhangi bir sıkıntı yok. Şekildeki yeri yaptırma durumum var mı? Ya da uygun bir şekilde ürünü satan birisi varsa bana yardımcı olursanız çok memnun kalacağım.Teşekkürler.Hayyam pasajında öZCAN FOTO TEKNİK (öZCAN VURUN) MURADİYE CAD. HAYYAM PASAJI NO:17-19 ALT PASAJ NO:1 SİRKECİ /İSTANBUL' a uğrayın ve selamımı söyleyin. Yardımcı olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın