İçeriğe git

BEnde bende bende gedim aranıza :):)

Erkan EROĞLU

Recommended Posts

Bende fotografa yeni basladım :) yeni derken okulda egitsel kollardan biraz bilgim wardı arkadasn Nikon D80 i elime aldiktan sonra dier makinalar kötü gelmeye basladı bende 2 gün önce Nikon D7000 edindim :) 28*105 lens ile :) memurum ve tayinim hakkari gibi bi yere cıktı artık bol bol dag tas fotosu getirecem size :)::)

makinayi aldiktan sonra ilk 3 fotomuda yayınlamk isyiyorm :)

post-1-130918166797_thumb.jpg

post-1-130918166859_thumb.jpg

post-1-130918166983_thumb.jpg

Buda Nişanlımın Biraz örettikten sonra beni çektigi foto :):)

post-1-130918166933_thumb.jpg

Hemde tanişma amaçlı yazmak istedim :) Balıkesir den Erkan 23 Yaşindayim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhabalar Erkan bey Nikontürk ailesine hoşgeldiniz..

Güzel bir seçim yaparak güzel bir makina almışsınız yeni ve başarılı bir modeldir.. Fazlasıyla memnun kalıcaksınız bu modelden..

Fotoğraflarınız ilk olmasına ragmen keskınlık ve kadrajlar iyi duruyor...

Ancak Fotoğraflarınızı Foruma ve Fotoğraf Bölümüze Yüklerken Pixel Boyuları minimum kısa kenar 800px kadar kucultursenız hem fotoğrafların kolaylıkla açılmasını saglarsınız.. Kendi Adınıza olan başarılı calısmlarınızı fotoğraf yukleme bölümüne yükleyebilirsiz..

Saygılar Sevgiler..

Not: ( Fotoğraflarınızı Küçülterek Tekrar Ekledim Ben )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.