Erkan EROĞLU 0 Oluşturuldu: Haziran 24, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 24, 2011 Bende fotografa yeni basladım yeni derken okulda egitsel kollardan biraz bilgim wardı arkadasn Nikon D80 i elime aldiktan sonra dier makinalar kötü gelmeye basladı bende 2 gün önce Nikon D7000 edindim 28*105 lens ile memurum ve tayinim hakkari gibi bi yere cıktı artık bol bol dag tas fotosu getirecem size ::)makinayi aldiktan sonra ilk 3 fotomuda yayınlamk isyiyorm Buda Nişanlımın Biraz örettikten sonra beni çektigi foto :)Hemde tanişma amaçlı yazmak istedim Balıkesir den Erkan 23 Yaşindayim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Haziran 27, 2011 gönderildi Paylaş Haziran 27, 2011 gönderildi Merhabalar Erkan bey Nikontürk ailesine hoşgeldiniz..Güzel bir seçim yaparak güzel bir makina almışsınız yeni ve başarılı bir modeldir.. Fazlasıyla memnun kalıcaksınız bu modelden..Fotoğraflarınız ilk olmasına ragmen keskınlık ve kadrajlar iyi duruyor...Ancak Fotoğraflarınızı Foruma ve Fotoğraf Bölümüze Yüklerken Pixel Boyuları minimum kısa kenar 800px kadar kucultursenız hem fotoğrafların kolaylıkla açılmasını saglarsınız.. Kendi Adınıza olan başarılı calısmlarınızı fotoğraf yukleme bölümüne yükleyebilirsiz..Saygılar Sevgiler..Not: ( Fotoğraflarınızı Küçülterek Tekrar Ekledim Ben ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Güllü 0 Haziran 29, 2011 gönderildi Paylaş Haziran 29, 2011 gönderildi Hoşgeldiniz Erkan Abi. Makineniz ve fotoğrafçılık hayatınız hayırlı olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
giray girgin 0 Temmuz 5, 2011 gönderildi Paylaş Temmuz 5, 2011 gönderildi Hoşgeldiniz başarılarınızın devamını dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın