hasan büyükbudak 0 Oluşturuldu: Aralık 2, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 2, 2015 Arkadaşlar merhaba...siteye yeni üye oldum güzel bir nikon kullanıcısı olduğumu düşünüyorum ( seviyoruz abi !! )siz değerli fotoğraf severlerden ricam hurda makine topluyorum çalışıp çalışmaması hiç önemli değil tercihen konu etiketindede belirttiğim gibi d200 ve d300s tarzında makinalar daha çok orta seviye yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Aralık 2, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 2, 2015 gönderildi sebep? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Aralık 3, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2015 gönderildi Neden? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Aralık 3, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2015 gönderildi Niye..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Aralık 3, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2015 gönderildi Nasıl? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Aralık 3, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2015 gönderildi Amaç ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Aralık 3, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 3, 2015 gönderildi Başlığı açan arkadaş yardım bekliyorum demiş, siz hepiniz yorum yapmışsınız.Yoruma değil yardıma gelin arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasan büyükbudak 0 Aralık 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 5, 2015 gönderildi Bizim dernekte köşe yaptık eski Antika makinalar olsun yeni tip makinalar olsun obje olarak duracak bir nevi süs yani yeterli oldumu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasan büyükbudak 0 Aralık 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 5, 2015 gönderildi Mehmethocam Konu disinda fakat nano lenslerinin icinde portrede 85 mm den mi daha memnunsun yoksa50 mm denmi gerci 85mm 1, 4 daha iyidir diyedusunuyorum ancak hic ayni fotografda iki lensi Karsiladtirma firsatim olmadigi icin soruyorumTesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Aralık 5, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 5, 2015 gönderildi 85mm sahip olduğu odak noktası olarak her zaman daha başarılı. 50mm F1,4 mü yoksa 85mm F1,8 mi diye dahi kıyas olunmaz, 85mm f1,8 bile olsa daha iyi sonuçlar alıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın