serkan işleyen 0 Oluşturuldu: Aralık 5, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 5, 2015 Merhaba arkadaşlar Aranıza D5200 18 55 le yeni katıldım acemi olduğum için bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim.. Fotoğraf çekerken Arkası biraz flu çıkıyo ama ben net çıkmasını istiyorum bunun için ne gibi ayar yapabilirim şimdiden teşekkürler..!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Aralık 5, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 5, 2015 gönderildi diyaframınızı kısmanız gerekli. Makinenizle istediğiniz gibi fotoğraf çekmek istiyorsanız öncelikle kullanma kılavuzunu okuyun. Perde Hızı-Diyafram-ISO nedir, A-S-M modları nedir, alan derinliği nedir gibi temel fotoğrafcılık konularında kendinizi geliştirin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serkan işleyen 0 Aralık 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 5, 2015 gönderildi Teşekkürler Orçun bey okudum ama alt yapım olmadığından pek anlayamadım açıkcası bulunduğum bölgede de kurs imkanım yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Aralık 5, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 5, 2015 gönderildi Dediğim gibi bu teknik konulara ulaşmak için internetten araştırma yapabilirsiniz. O kadar çok bu konularda yazı ve video var ki biraz araştırma ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖMER HAKTAN BULUT 2 Aralık 5, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 5, 2015 gönderildi Merhaba arkadaşlar Aranıza D5200 18 55 le yeni katıldım acemi olduğum için bi problemim var yardımcı olursanız sevinirim.. Fotoğraf çekerken Arkası biraz flu çıkıyo ama ben net çıkmasını istiyorum bunun için ne gibi ayar yapabilirim şimdiden teşekkürler..!!eğer lensi AF modunda kullanıyorsan MF olarak ayarla ve elinle manuel olarak fokus bileziği yardımı ile fokus yapmayı dene. o şekilde istediğin uzaklığa fokus yapıp fotoğraf çekebilirsin. Bu ara fotoğraf işine yeni katıldım dediğin için bu şekilde yazdım lütfen bu cevabı hakaret olarak algılama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serkan işleyen 0 Aralık 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 5, 2015 gönderildi Yok bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin şahin Şahiner 0 Nisan 7, 2016 gönderildi Paylaş Nisan 7, 2016 gönderildi En iyisi deneme yanılma yöntemi bende 4 gün önce d5200 aldım ve yavaş yavaş çözmeye başladım. Bende 50 mm 1.8g lens var diyafram ı 1.8 e getirince arka plan baya flu oluyor 10 un üstüne çıkınca fluluk geciyor. A modu diyafram ağırlıklı çekim için ordan kolaylıkla ayarlayabilirsin. Ben genelde manuel de kullanıyorum hem öğrenmek hem de kendimi geliştirmek acisindan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın