ismail Oluşturuldu: Temmuz 4, 2011 Oluşturuldu: Temmuz 4, 2011 Merhabalar Aranıza yeni katıldım.Nikon Coolpix P500 yazılım güncellemek istiyorum. Yazılımı sitesinden indirdim.Sıkışmış dosyayı masaüstüne çıkardım ve karta format atıp bu dosyayı ama klasöre (Root) kopyaladım. Makinamı açtığım zaman menuden update bölümüne geldiğim zaman Update seçeneği gelmiyor acaba nerede yanlış yaptım yardımlarınızı bekliyorum. haaa birde önceki yazılım 1.00 (Türkçe) yeni yazılım 1.1 de türkçe dil varmıdır. Teşekkürler. Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Temmuz 4, 2011 gönderildi Temmuz 4, 2011 gönderildi Yaptıgınız Dogrultuda Herhangi bir problem olmaması gerekiyor indirdiğiniz zip dosyası içinden çıkan "firmware.bin" adlı dosyayı herhangi bir içersine atmadan direk kartınızın anadizinine atarak makinaya taktıgınızda menüden uptade seçenegi çıkıcaktır..Not : Bu Versiyonda TR dil Desteği yoktur. Bazı Yüksek Kart Modelleri Destekleyek ve Başka iyileştirmeler yapılmıştır.. Alıntı
ahmet sayıl Aralık 16, 2011 gönderildi Aralık 16, 2011 gönderildi MERHABA BENDE P 500 CİHAZIMI UPDATE EDEMEDİM. BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM... Alıntı
qenan Ocak 16, 2012 gönderildi Ocak 16, 2012 gönderildi firmware.bin dosyasını içinde olduğu firmware klasörüyle birlikte kopyalayın. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın