Bekir 0 Oluşturuldu: Aralık 9, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 9, 2015 bu flaşı araştırdım ve bir kaç kişiden iyi ve iş görür olduğuna dair yorumlar aldım dış ve iç mekan çekimlerinde kullanmak için yeterli midir? biliginiz var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanlevent 1 Aralık 11, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 11, 2015 gönderildi ben kullanıyorum fiyatına göre mükemmel diyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Aralık 11, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 11, 2015 gönderildi ben kullanıyorum fiyatına göre mükemmel diyebilirimBu flaşı çok met ediyorlar. Başka bir flaşla kıyaslama şansınız oldu mu? Güç konusunda SB-910 dan ya da Yongnuo yn568'den daha mı güçlü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanlevent 1 Aralık 11, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 11, 2015 gönderildi denemedim ama sb910la kıyaslanamaz bunun rakibi youngnodur kafa kafaya hatta bir tk daha iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir 0 Aralık 12, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 12, 2015 gönderildi ben kullanıyorum fiyatına göre mükemmel diyebilirim makinenin kendi tetikleme özelliği konusunda ne dusunuyorsunuz haricen bir tetikleyiciye gerek duyuluyor mu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın