İçeriğe git

NIKON D7100 SIFIR 2500₺??


ÖMER HAKTAN BULUT

Recommended Posts

Öncelikle hepinize iyi günler. Kayseride yaşayan birisi olarak bugün çarşıda ikinci el laptop, fotoğraf makinesi vsvs. satan bir mağazanın vitrininde nikon d7100 gÖrdüm ve 1 ay sonra d7000 almayı düşünen birisi olarak direk dükkana daldım. Vitrindeki d7100 nekadar diye sordum, 2500 lira dedi. Sıfır olup olmadığını sordum sıfır cihaz hiç kullanılmadı dedi, türkiye makinesi ve 2 yıl garantisi var dedi. sadece vitrine koymak için paketi açtım dedi. Ciddi anlamda şaşırdım. Biraz kıllandım doğrusu sizce 2500 lira d7100 için biraz düşündürücü değilmi? Bu ara kit lens olarak 18-105 var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • Forum Editörü

Bu tip ürünler genelde Türkiye Nikon yetkili satıcısı tarafından değil, direkt olarak bir firma tarafından ithal edilmiş ürünlerdir. Türkiye garantisi yoktur. Bu sizi korkutmasın. Dükkan size kendi garantisini veriyorsa ve eğer dükkana güveniyorsanız hiç sorun değil. Yani bir sorun çıktığında dükkan ilgilenecek ve gerekirse değiştirecekse hiç sorun değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu tip ÜrÜnler genelde TÜrkiye Nikon yetkili satıcısı tarafından değil, direkt olarak bir firma tarafından ithal edilmiş ÜrÜnlerdir. TÜrkiye garantisi yoktur. Bu sizi korkutmasın. DÜkkan size kendi garantisini veriyorsa ve eğer dÜkkana gÜveniyorsanız hiç sorun değil. Yani bir sorun çıktığında dÜkkan ilgilenecek ve gerekirse değiştirecekse hiç sorun değil.

teşekkÜr ederim yanıtınız için.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.