turkstockfotograf 83 Oluşturuldu: Aralık 16, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 16, 2015 Merhabalar,Lightroom kullanıyorum. Fotoğrafları C diskinde depolamış. Bu fotoğrafları Lightroom aracılığıyla D'ye aktarmak istiyorum. İnternette araştırdım bulamadım. Nasıl bir yol izlemeliyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Tekinşen 8 Aralık 16, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 16, 2015 gönderildi Merhabalar,Lightroom kullanıyorum. Fotoğrafları C diskinde depolamış. Bu fotoğrafları Lightroom aracılığıyla D'ye aktarmak istiyorum. İnternette araştırdım bulamadım. Nasıl bir yol izlemeliyim.Merhaba,Lightroom u kapatıp klasörü istediğiniz yere taşıyın. Daha sonra lightroom u açın. Library de klasörü bulamayacak ve yerini göstermenizi isteyecek. Taşıdığınız yeri gösterin. Bu kadar.Sonraki ilk "Import" işleminde dizin yolunu düzeltmeyi unutmayın.Umarım karışık anlatmamışımdır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Aralık 16, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 16, 2015 gönderildi LR CC 2015.3 Dosya yöneticisi gibi davranıp doysa taşımanıza müsade etmektedir. D dizininde bir klasör yaratıp LR içine bunu tanıttıktan sonra taşıma işini LR içinden yapabilirsiniz.Gerçi özgür Beyin de söylemiş olduğu yöntem gayet kullanışlı bir yöntemdir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Aralık 16, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 16, 2015 gönderildi Cevaplar için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TARIM 4 Aralık 17, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 17, 2015 gönderildi katalog klasörünüzü istediğiniz yere kopyalayıp yapıştırın. Sonra LR yi açın. Open catalog' menüsünden bulun ve okeyleyin. Artık hep D ye ve yeni klasörün yerine atacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TARIM 4 Aralık 17, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 17, 2015 gönderildi İlave olarak; katalog dosyanızı çekimlerinizin olduğu klasörle aynı yerde tutarsanız, istediğiniz başka bir bilgisayarda bile rahatlıkla kullanırsınız. Ben harici diskte istediiğim pc de açıp kullanıyoum bu yöntemle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın