Recep YAZICI 261 Oluşturuldu: Aralık 16, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 16, 2015 http://nikonrumors.com/2015/12/15/quiz-how-well-do-you-know-your-nikon-camera.aspx/ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Aralık 20, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 20, 2015 gönderildi Türkçesi yok mu abi? Hepimiz İngilizce bilmiyoruz neticede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Aralık 20, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 20, 2015 gönderildi Malesef yok. Ama kamerayı ingilizce menüde kullanan biri az çok ne sorulduğunu anlıyor. ( Benim gibi )11 soruda 3 yanlış yapmışım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yavuz S. Bahçekapılı 10 Aralık 21, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 21, 2015 gönderildi 11.de 11 yaptım ama Kelvin değeri ile ilgili soruyu tamamen kafadan attım tuttu. (10.000k) Bu soruları cevaplamak için menü bilgisi yeterli değil. İngilizceyi de bir miktar bilmek gerekir. Örneğin lensin hangi yÖnde takılacağı veya AE ve FL Lock tuşunun ne işe yaradığı gibi soruları cevaplayabilmek için menülerdeki işlevlerin ne işe yaradığını bilmek yeterli değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın