Serdar Akbey 0 Oluşturuldu: Aralık 21, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 21, 2015 Mutluve huzurlu günler, elimde Nikon d3200 makinam var ve bir arkadaşım onu benden satınalmak iistiyor, ben bunu satıp Sony slt a58 alsam diye geçiriyorum içimden siz bu duruma ne dersiniz henüz çok acemiyim makinaları kıyaslayıp bana biraz bilgi verebilir misiniz, şimdiden teşekkür ederim 😊 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Aralık 21, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 21, 2015 gönderildi Fotoğraf kalitesi istiyorsan D3200. Gece ve kapalı mekanlarda noise performansları arasında ciddi fark var. Fotoğraf kalitesindede matematiksel olarak %10 fark var. Lenste titreşim engelleme olsun, kapağı açılsın, spor fotoğrafçılığı yapıyorum 8fps olsun diyorsan a58. A-mount, E-mount lensleri takamazsın. Analog dslr alacak isen Nikon'un D serisi lenslerini takabilirsin. Diğer lensler hakkında tam bilgim yok. Ben D3200 de kalırdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Akbey 0 Aralık 24, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 24, 2015 gönderildi Başka söyleyeceği bişey olan yok mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Aralık 24, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 24, 2015 gönderildi bence bu işi amatör yapacaksak hiç bit teknik kıyaslamaya gerek yok. bu iş başka yerlere gidiyor çünkü kendimden biliyorum. kötü makine yok iyi fotoğraf gözü var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Aralık 24, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 24, 2015 gönderildi ikisini dd alın deneme çekimleri yapın tipine bakın menülerde gezinin tuşları karıştırın içiniz hangisine ısınırsa onu alırsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın