Adakin Skywalker 0 Oluşturuldu: Aralık 29, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 29, 2015 Merhaba uzun zamandir Bir dslr kamera alıp kullanmayi ogrenmek fotoraf çekmek istiyordum . Aklımda bir 1200D Canon allmak vardi 1099 TL bütçeme uygun bir rakamdı . Ama D 3200 ü indirimde görünce 1229 TL dayanamayıp aldım umarım hatta yapmamışimdır . Kağıt üzerinde 1200D den daha özellikli bir makina gibi duruyordu kafama takılan sorular var onlarıda merhaba dedikden sonra sorayim dedim selamsız giriş pek kibar olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Aralık 30, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Aralık 30, 2015 gönderildi Merhaba uzun zamandir Bir dslr kamera alıp kullanmayi ogrenmek fotoraf çekmek istiyordum . Aklımda bir 1200D Canon allmak vardi 1099 TL bütçeme uygun bir rakamdı . Ama D 3200 ü indirimde görünce 1229 TL dayanamayıp aldım umarım hatta yapmamışimdır . Kağıt üzerinde 1200D den daha özellikli bir makina gibi duruyordu kafama takılan sorular var onlarıda merhaba dedikden sonra sorayim dedim selamsız giriş pek kibar olmaz.Hoş geldiniz. Kameranız hayırlı olsun. Size tavsiyem; Kameranızın kullanma kılavuzunu iyice okuyun. Kameranın üzerindeki düğme veya tuşların ne işe yaradığını iyice öğrenin. Daha sonra fotoğrafın en önemli konularından perde hızı, diyafram, ISO' nun ne olduğunu ve aralarındaki bağlantıyı teorik olarak iyice öğrendikten sonra öğrendiklerinizi uygulayan çekimler yapın. En son olarak aklınıza takılan veya çözemediğiniz sorunlar için sorularınızı buraya yazın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Aralık 30, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 30, 2015 gönderildi Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Aralık 30, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 30, 2015 gönderildi benim dd nacizane tavsiyem: teknik kıyaslamalar yazılar tartışmalar tuzağına fazla kapılmayıp, fotoğraf tekniğinizi geliştirmeye odaklanın. Bence amatörlerin günümüzde yaptığı en büyük hata bu (kendimi de dahil ederek söylüyorum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Aralık 30, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 30, 2015 gönderildi Hoş geldin.Ümit beyin dediği gibi kullanma kılavuzunu iyice okuyun ve kameranızı iyice tanıyın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Aralık 30, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 30, 2015 gönderildi Canon mu Nikon mu ?idik yarışına hiç girmeyin. Bilgi bilgi bilgi....Ne kadar çok okuyup uygulama yaparsanız o kadar başarılı kareler çekersiniz. Canon 5D mark 3 te alsanız Nikon D800 de alsanız teknikleri bilmedikten sonra beğenilen bir kare çekemezsiniz. İnternette her türlü makale, video mevcut size tavsiyem video izleyip uygulama yapın...Bu arada Hoşgeldiniz ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Aralık 30, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 30, 2015 gönderildi Hayırlı olsun. Linkteki videoları yavaş yavaş acele etmeden pekiştirerek çalışın. Zamanla farketmeden ilerlemeye başlayacaksınızdır. ^^http://www.nikonturk.com/konu/1337-kadraj-fotografcilik-egitim-videolari/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Aralık 31, 2015 gönderildi Paylaş Aralık 31, 2015 gönderildi Hoşgeldiniz Aramıza... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adakin Skywalker 0 Ocak 11, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2016 gönderildi Bu kadar kısa sürede buladar ayrıntılı cevap için herkese teşekkür ederim .Gerçekten sıcak bir karşılamaydı. Şu an sadece okuyorum işin teorisini anlamadan pratiğine başlamayim dedim . Nikon Canon yada herhangi marka konusunda tutuculuğum yok . Fotorafçılığın kendisine hayranım . Gerçekten araştırarak değil bütceme göre makina aldım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aaasssddd 0 Şubat 17, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 17, 2016 gönderildi bende forum a yeni üye oldum. 3 aydır nikon d3200 ile çekim yapıyorum. dün elime 55 * 200 lensim ulaştı =). Bu başlığı takipteyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Şubat 23, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 23, 2016 gönderildi "Adakim skywalker" , "ufuk tay" hoşgeldiniz arkadaşlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın