ÖMER HAKTAN BULUT 2 Oluşturuldu: Aralık 31, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 31, 2015 Şubat ayında alacağım d7100 makinenin hakkını verebilecek bir lens almak istiyorum( 50mm lenslere bakıyorum şuan ama başka öneri verebilecekler yardımcı olursa sevinirim. Yada Sizce 18-105 kıt lens yeterli mıdır? Amacım zoom yapmak değil. Yakın çekimler yapmayı seviyorum. Aşırı bir bütcem yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Ocak 1, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 1, 2016 gönderildi Makinenin hakkını verecek lensten önce makinenin hakkını vermek daha önemli bence. Bu yüzden 1 sene üstündeki kit lensi kullan. Çekeceğin tarzda oturmuş olur buna göre cevabını kendin bulmuş olursun. Acele etme bence. ^^ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖMER HAKTAN BULUT 2 Ocak 1, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 1, 2016 gönderildi Makinenin hakkını verecek lensten önce makinenin hakkını vermek daha önemli bence. Bu yüzden 1 sene üstündeki kit lensi kullan. Çekeceğin tarzda oturmuş olur buna göre cevabını kendin bulmuş olursun. Acele etme bence. ^^teşekkür ederim. profilinizdeki aÇıklamada beni biraz özetlemiş sanki. "Amatörler ekipmanı, profesyoneller zamanı, sanatÇılar ise ışığı düşünür" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın