ÖMER HAKTAN BULUT 2 Oluşturuldu: Ocak 2, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 2, 2016 Belki takip edeniniz vardır, Fotografium yılbaşı çekilişi yaptı ve bu çekilişte 1 adet Nikon 1 j5 aynasız fotoğraf makinesi ve 5 tane mobil lens kiti verdi. Bana Nikon 1 j5 çıktı. Pazartesi inşallah kargoya verecekler. Ben makina bana çıkmadan önce D7100 almayı düşünüyordum. Hala düşünüyorum. Sonuç olarak aynasız makineyi video çekimi çok fazla yaptığım için, video çekimlerinde; d7100 ü ise fazla video çekmenin fotoğraf kalitesini ve makina sağlığını etkildeiğinden dolayı sadece fotoğraf çekimlerinde kullanmak gibi bir plan var aklımda. Sizce böyle yapmam mantıklımı yoksa başka bir yolmu izlemeliyim?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 2, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2016 gönderildi Aynasızın videosunu daha güzel bulacaksınız. Hem de bu modelde 4K! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ocak 2, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2016 gönderildi Şanslı adamsın. vesselam 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖMER HAKTAN BULUT 2 Ocak 2, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 2, 2016 gönderildi Şanslı adamsın. vesselam eyvallah kardeşim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖMER HAKTAN BULUT 2 Ocak 2, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 2, 2016 gönderildi Aynasızın videosunu daha güzel bulacaksınız. Hem de bu modelde 4K!ozaman ben aklımdakini uygulayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın