kadir karakaş 0 Oluşturuldu: Temmuz 13, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 13, 2011 Merhaba Benim Nikon D70s Marka Fotoğraf Makinam var Makinamı İlk aldığımda sn 3 kare çekiyordu Servise Gitti Geldi Seri Çekim yapamıyorum Bununla ilgili bir kısa araştırma yaptım menü/Long exp. NR/ off ayarını uyguladım biraz hızlandı ama haylen sn 3 kare çekmiyor düzeltme ayarı (NR) diye bir ayar duydum bunu kapatında hızlanıyormuş b...u ayar nereden kapanıyoryada başka bir ayar varmı ?For EnglishI got my Nikon D70s Brand Photo Machine Our machine is the first 3 frames per second when I was pulling the service, I can not Burst Arrived gone about it I did a short researchmenu / Long exp. NR / off setting, I applied a little quickened, but now am not in the correct setting of 3 frames per second (NR) I've heard in a setting where it shuts down, this setting kapatında accelerating MusIs there a setting or another?Dün · Beğen · Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın