Solographer 0 Oluşturuldu: Ocak 16, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 16, 2016 Arkadaşlar Merhaba,D90 kullanmaya başladım ancak biraz acemiyim. Fotoğrafı çektikten sonra çok cansız çıkıyor. Full ekipman almayı düşünüyorum faydalı olur mu. Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ocak 16, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 16, 2016 gönderildi full ekipman? 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Ocak 16, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 16, 2016 gönderildi D90 gayet iyi fotoğraf çekiyor. Önce fotoğraf çekimi ve düzenleme konusunda kendinizi geliştirmelisiniz. İnternette sayısız kaynak var. Bir yerden başlamalısınız. Yoksa full ekipman değil full + full ekipmanda alsanız da aynı soluk cansız istemediğiniz fotoğrafları gÖreceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın