turkstockfotograf Oluşturuldu: Ocak 20, 2016 Oluşturuldu: Ocak 20, 2016 Bu doğru mu, yanlış mı? Alıntı
Orçun Edipoğlu Ocak 20, 2016 gönderildi Ocak 20, 2016 gönderildi var gibi geldi bana... ben de bir ara öyle bir şey duymuştum ama fotoğraftaki işaretli yeri görünce AF Motoru var olduğuna kanaat getirdim. Gene de sahip olan arkadaşlara bir sormak lazım kesin bilgi için... 1 Alıntı
Nikontürk Ocak 20, 2016 gönderildi Ocak 20, 2016 gönderildi Ağzı olan konuşuyor misali önüne gelen site açarsa, konuyla bilgisi olmayan kişiler içerik hazırlarsa, kopyala yapıştır mantığıyla çalışırsa böyle olur. Bizim milletimiz ne zaman "mesleğe saygı" kavramını öğrenebilecek çok merak ediyorum. Alıntı
Fatih Akbörü Ocak 21, 2016 gönderildi Ocak 21, 2016 gönderildi Nikon D750 kullanıyorum tabiki AF motoru var. Full frame bir gövdede olmaması zaten komik olurdu. 2 Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Ocak 22, 2016 gönderildi Ocak 22, 2016 gönderildi Mehmet abiye katılıyorum ortalık da o kadar pislik halde gereksiz halde bilgi var ki haddi hesabı yok. 1 Alıntı
Gökhan YAZICI Ocak 22, 2016 gönderildi Ocak 22, 2016 gönderildi Web deki yazılı bilgilerden ziyade youtube daki görseller çok daha bilgilendirici oluyor.Artık web siteleri çer çöp bilgi doldu. 1 Alıntı
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN Ocak 22, 2016 gönderildi Forum Editörü Ocak 22, 2016 gönderildi Bu doğru mu, yanlış mı?Bence sitenin adını LAMA yani kıyas LAMA olarak değiştirmek lazım. Kıyas LAMA SA çok daha doğru. En azından yanlış bilgi verilmez. İnternet çöplük haline geldi. Aradığınız çoğu şeyi, arama motorlarında 2. sayfada bulabiliyorsunuz artık. İlk sayfada alakasız ve böyle yanlış bilgiler veren sitelerle dolu. 3 Alıntı
turkstockfotograf Ocak 25, 2016 gönderildi Yazar Ocak 25, 2016 gönderildi Bence sitenin adını LAMA yani kıyas LAMA olarak değiştirmek lazım. Kıyas LAMA SA çok daha doğru. En azından yanlış bilgi verilmez. İnternet çöplük haline geldi. Aradığınız çoğu şeyi, arama motorlarında 2. sayfada bulabiliyorsunuz artık. İlk sayfada alakasız ve böyle yanlış bilgiler veren sitelerle dolu.Kesinlikle katılıyorum Alıntı
Erkan Eroğlu Kasım 19, 2017 gönderildi Kasım 19, 2017 gönderildi İkisindeki teknoloji farklı heralde ondan olabilirmi Alıntı
ÖNER BÜYÜKYILDIZ Kasım 21, 2017 gönderildi Kasım 21, 2017 gönderildi Tereddüt edilen konularda ürünün resmi web sitesine bakmak yeterli. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın