turkstockfotograf 83 Oluşturuldu: Ocak 20, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 20, 2016 Bu doğru mu, yanlış mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ocak 20, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 20, 2016 gönderildi var gibi geldi bana... ben de bir ara öyle bir şey duymuştum ama fotoğraftaki işaretli yeri görünce AF Motoru var olduğuna kanaat getirdim. Gene de sahip olan arkadaşlara bir sormak lazım kesin bilgi için... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 20, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 20, 2016 gönderildi Ağzı olan konuşuyor misali önüne gelen site açarsa, konuyla bilgisi olmayan kişiler içerik hazırlarsa, kopyala yapıştır mantığıyla çalışırsa böyle olur. Bizim milletimiz ne zaman "mesleğe saygı" kavramını öğrenebilecek çok merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Ocak 21, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 21, 2016 gönderildi Yanlışmış... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Ocak 21, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2016 gönderildi Nikon D750 kullanıyorum tabiki AF motoru var. Full frame bir gövdede olmaması zaten komik olurdu. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 22, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 22, 2016 gönderildi Mehmet abiye katılıyorum ortalık da o kadar pislik halde gereksiz halde bilgi var ki haddi hesabı yok. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ocak 22, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 22, 2016 gönderildi Web deki yazılı bilgilerden ziyade youtube daki görseller çok daha bilgilendirici oluyor.Artık web siteleri çer çöp bilgi doldu. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 22, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ocak 22, 2016 gönderildi Bu doğru mu, yanlış mı?Bence sitenin adını LAMA yani kıyas LAMA olarak değiştirmek lazım. Kıyas LAMA SA çok daha doğru. En azından yanlış bilgi verilmez. İnternet çöplük haline geldi. Aradığınız çoğu şeyi, arama motorlarında 2. sayfada bulabiliyorsunuz artık. İlk sayfada alakasız ve böyle yanlış bilgiler veren sitelerle dolu. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Ocak 25, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 25, 2016 gönderildi Bence sitenin adını LAMA yani kıyas LAMA olarak değiştirmek lazım. Kıyas LAMA SA çok daha doğru. En azından yanlış bilgi verilmez. İnternet çöplük haline geldi. Aradığınız çoğu şeyi, arama motorlarında 2. sayfada bulabiliyorsunuz artık. İlk sayfada alakasız ve böyle yanlış bilgiler veren sitelerle dolu.Kesinlikle katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Eroğlu 1 Kasım 19, 2017 gönderildi Paylaş Kasım 19, 2017 gönderildi İkisindeki teknoloji farklı heralde ondan olabilirmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ÖNER BÜYÜKYILDIZ 37 Kasım 21, 2017 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2017 gönderildi Tereddüt edilen konularda ürünün resmi web sitesine bakmak yeterli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın