Bekir 0 Oluşturuldu: Ocak 20, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 20, 2016 İyi günlerİnternette biraz araştırma yaptım ve nikkor 1.8g ile bazı karşılaştırmalarını inceledim fakat fazladan o kadar para odeyecek kadar bir fark göremedim bilgisizligimden olabilir yardımcı olur musunuz sizce hangisini almalıyım ? Dediğim gibi fiyat performans kıyaslaması yapıyorum. İlgilenirseniz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Ocak 21, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2016 gönderildi 2 versiyonuda kullandımG ile arasındaki fark, benim görüşüm : G de renkler biraz daha dolgunaradaki fiyat farkını vermeye gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Budak 0 Ocak 21, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2016 gönderildi G ile D arasında AF farkı var eğer kullandığınız makinanınızda kendinden AF motoru varsa D alabilirsiniz ama yoksa G almanızı tavsiye ederim aksi halde elinizle netleme yapmak durumunda kalabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ocak 21, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2016 gönderildi D7000 de sorunsuz kullanabilirsiniz. Bende de var gayet memnunum sizede tavsiye ederim. G ile d serileri arasında ki fark g biraz daha renk tonları iyi. Ama raw İşletecekseniz pek farkı ödemeye gerek duymayacaksınız.ama bütçeniz yetiyor ise g de alabilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ocak 21, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2016 gönderildi G serisine vereceğin farkı 1.4 D ye ver bence... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Ocak 21, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2016 gönderildi Bu FF lens ile 50mm ile DX de portre çalışsam deseniz çalışmazsınız, sokak fotoğrafçılığı yapacam deseniz olmaz. Nikon fıstık gibi FF için üretilen 50mm lere alternetif 600 TL civarında fiyatıyla 35mm f/1.8 G yi üretmiş. Ben onu tavsiye ederim. Prime lens, düşük diyafram takıntınız yok ise 18-55mm f/2.8 tavsiye ederim. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismailhakkikaradag 0 Mayıs 22, 2016 gönderildi Paylaş Mayıs 22, 2016 gönderildi On 20.1.2016 at 23:18, Turan Babacan yazdı: Bu FF lens ile 50mm ile DX de portre çalışsam deseniz çalışmazsınız, sokak fotoğrafçılığı yapacam deseniz olmaz. Nikon fıstık gibi FF için üretilen 50mm lere alternetif 600 TL civarında fiyatıyla 35mm f/1.8 G yi üretmiş. Ben onu tavsiye ederim. Prime lens, düşük diyafram takıntınız yok ise 18-55mm f/2.8 tavsiye ederim. bu tavsiyeyi bir ay kadar önce görseydim 50 mm1,8 d yerine 35mm 1,8g yi alırdım ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın