resul 0 Oluşturuldu: Ocak 26, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 26, 2016 Merhaba,D810 ile Nikkor 24-70mm f/2.8G ED lens kullanan var mı acaba ?Kullanan arkadaşlardan D810 yada başka bir makina ile bu lens hakkında yorumlarını merak ediyorum. performasn, Keskinlik ... vs ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yavuz S. Bahçekapılı 10 Ocak 26, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 26, 2016 gönderildi Nikon'un alınabilecek en iyi lenslerinden biri. Hal böyle iken performans, keskinlik vs. gibi sorular anlamsız kalıyor. Bütçe el veriyorsa ve bu aralıkta bir lens gerekiyorsa çok düşünmeye gerek yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul 0 Ocak 26, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 26, 2016 gönderildi Basta soylemem gereken seyi sonradan soylemis olucam ama. Ben zaten 2 ay once d810 ile beraber bu lensi aldim cok da memnunum. ama kafama takilan birsey var. Atiyorum 35-70 araliginda daha keskin gibi yorumlar okuyorum. VR siz olusu da VRliye gore cok fark yaratiyormudur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 27, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 27, 2016 gönderildi Basta soylemem gereken seyi sonradan soylemis olucam ama. Ben zaten 2 ay once d810 ile beraber bu lensi aldim cok da memnunum. ama kafama takilan birsey var. Atiyorum 35-70 araliginda daha keskin gibi yorumlar okuyorum. VR siz olusu da VRliye gore cok fark yaratiyormudur?Bu tür yorumları yapanlar ya birilerinden kopyala yapıştır yapmıştır ya da gerçekten işin artık en uç noktasında ve orasını burasını mıncıklayan müzmin takıntılı tiplerdir.Tüm bunlara rağmen hala neden bu lens satılıyor bütün dünyada? Bu lensin performansından memnun olmayan gidip sabit odaklı lenslerden alabilir. Mesela 24mm F1.4, 35mm F1.4, 85mm F1.4! Yok efendim şu markanın şu lensi bu lensten bir tık daha öndeymiş. O bir tık sana ne kazandıracak? Fotoğrafını satabildiğin insan "aa bak bu daha keskin" mi diyecek? Uygunsuz webde zaten çamur hale gelen fotoğrafınızın keskinliğini/kontrastını/renk başarımını kim konuşabilir?Arkadaşlar, ekipmana bu kadar takılmayın, gidin fotoğraf çekin, seviyenizi yükseltin, o seviyeye gelince zaten bu tür şeylere gülüp geçeceksiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ocak 27, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ocak 27, 2016 gönderildi Arkadaşlar, ekipmana bu kadar takılmayın, gidin fotoğraf çekin, seviyenizi yükseltin, o seviyeye gelince zaten bu tür şeylere gülüp geçeceksiniz.Mehmet beyin yukarıdaki cümlesi durumun özeti.Tam bir manifesto niteliğinde.Teşekkürler üstad. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın