Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Oluşturuldu: Şubat 3, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 3, 2016 Merhaba Arkadaşlar,Holding bünyesinde "benim hala ümidim var " konulu bir fotoğraf yarışması düzenleniyor. Neyin fotoğrafını çekebilirim. Aklıma bir şey gelmedi size sorayım dedim...Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Şubat 3, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 3, 2016 gönderildi Küçük esnaf olur.Market önünde bir şeyler satan seyyar satıcı olur.Semt pazarlarına gidebilirsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Şubat 3, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 3, 2016 gönderildi Türkiyenin her alanında olduğu gibi b alanda da adam kayırma olduğu için işiniz biraz zor. Geçen sene İzmir de Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından tanınmış yarışmada birinci olan bir fotoğraf. Diğer fotoğraflara bakınca nasıl birinci oldu insanın aklını almıyor. Ama juri ve yarışmayı düzenleyen aynı dernekten kişiler yarışmaya girince olay değişiyor. Şansınızı arttırmak istiyor iseniz juri heyetinin isimlerine bakın. Nasıl fotoğraflar seviyor ona bakın. Ona göre fotoğraf çekin. Ondan sonrası jurinin tarafsızlığına kalmış. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 3, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 3, 2016 gönderildi Karınca makrosu güzel olur böyle bir buğday yada yiyecek birşeyler taşırken. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın