Mehmet Kocakaya 0 Oluşturuldu: Şubat 9, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 9, 2016 Market diye bir alan var fakat burada iki ilan olduğundan sebep burası değildir diye düşündüm.İkinci el alış-satış alanı yok mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir YAREN 6 Şubat 9, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 9, 2016 gönderildi Market diye bir alan var fakat burada iki ilan olduğundan sebep burası değildir diye düşündüm.İkinci el alış-satış alanı yok mu ?Ben de arayıp bulamamıştım sanırım öyle bir başlık yok.Olsa çok güzel olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Şubat 9, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 9, 2016 gönderildi http://www.nikonturk.com/ntmarket/ama cok aktif degildir 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kocakaya 0 Şubat 9, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 9, 2016 gönderildi Peki ilgili bilgilerin paylaşıldığı alana ikinci el ilanı açılabilir mi ?Bu arada menüde "market" yerine direkt "ikinci el" yazılsaydı insanların eğilimi daha fazla olurdu diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Şubat 9, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Şubat 9, 2016 gönderildi Peki ilgili bilgilerin paylaşıldığı alana ikinci el ilanı açılabilir mi ?Bu arada menüde "market" yerine direkt "ikinci el" yazılsaydı insanların eğilimi daha fazla olurdu diye düşünüyorum.İkinci el yazılması konusunu da yeni site tasarımında dikkate alacağız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın