İçeriğe git

Jinbei HD-600 İle İlgili

hampaar kartuyan

Recommended Posts

Merhaba,

Ben kullanıyorum. Güç konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta 1/1 güce şuana kadar ihtiyaç duymadım. Her patladığında aynı güçte patlıyor. Kararsız patlamıyorki bu çok önemli. Renk değerlerini tutturabiliyorum. Şarjı iyi gidiyor.

Plastik kalİtesi kötü. Pis bir plastik kokusu var. Kullandıktan sonra bu koku artıyor. Bu koku "Ben çin malıyım" diye bağırıyor.

Yanında verdikleri kumanda hss/fp yi desteklemiyor. 1/8000 enstantaneyi görebilmek için Yongnuo yn622n'i kabloyla bağlıyorum. O zaman hss/fp yüksek hızda çekim yapabiliyorum. Geçen kumandanın power tuşu içine gömüldü. Yani pek kaliteli değil.

Alırken çin malı olduğunu unutmayın. Muadili profoto lar 5000-6000e satılıyor. Ama o profoto. Jinbei ucuz çözüm. İşe yarıyor mu? Yarıyor. Memnun muyum ? Memnunum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba,

Ben kullanıyorum. Güç konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta 1/1 güce şuana kadar ihtiyaç duymadım. Her patladığında aynı güçte patlıyor. Kararsız patlamıyorki bu çok önemli. Renk değerlerini tutturabiliyorum. Şarjı iyi gidiyor.

Plastik kalİtesi kötü. Pis bir plastik kokusu var. Kullandıktan sonra bu koku artıyor. Bu koku "Ben çin malıyım" diye bağırıyor.

Yanında verdikleri kumanda hss/fp yi desteklemiyor. 1/8000 enstantaneyi görebilmek için Yongnuo yn622n'i kabloyla bağlıyorum. O zaman hss/fp yüksek hızda çekim yapabiliyorum. Geçen kumandanın power tuşu içine gömüldü. Yani pek kaliteli değil.

Alırken çin malı olduğunu unutmayın. Muadili profoto lar 5000-6000e satılıyor. Ama o profoto. Jinbei ucuz çözüm. İşe yarıyor mu? Yarıyor. Memnun muyum ? Memnunum.

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Ticari bir amaç ile yapmayacağım için hobi amaçlı çekimlerde kullanacağım için cevabınıza göre işimi çok fazla görecektir. 170 tl ye de Yongnuo yn622n aldıgımızda tamamdır diyorsunuz yani
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.