hampaar kartuyan 0 Oluşturuldu: Şubat 9, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 9, 2016 Merhaba ,Jinbei HD-600 ürünü kullanan var mı arkadaşlar? Dış çekimlerdeki performansı nasıldır acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Şubat 10, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 10, 2016 gönderildi Merhaba,Ben kullanıyorum. Güç konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta 1/1 güce şuana kadar ihtiyaç duymadım. Her patladığında aynı güçte patlıyor. Kararsız patlamıyorki bu çok önemli. Renk değerlerini tutturabiliyorum. Şarjı iyi gidiyor. Plastik kalİtesi kötü. Pis bir plastik kokusu var. Kullandıktan sonra bu koku artıyor. Bu koku "Ben çin malıyım" diye bağırıyor.Yanında verdikleri kumanda hss/fp yi desteklemiyor. 1/8000 enstantaneyi görebilmek için Yongnuo yn622n'i kabloyla bağlıyorum. O zaman hss/fp yüksek hızda çekim yapabiliyorum. Geçen kumandanın power tuşu içine gömüldü. Yani pek kaliteli değil.Alırken çin malı olduğunu unutmayın. Muadili profoto lar 5000-6000e satılıyor. Ama o profoto. Jinbei ucuz çözüm. İşe yarıyor mu? Yarıyor. Memnun muyum ? Memnunum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Şubat 11, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 11, 2016 gönderildi Merhaba,Ben kullanıyorum. Güç konusunda herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta 1/1 güce şuana kadar ihtiyaç duymadım. Her patladığında aynı güçte patlıyor. Kararsız patlamıyorki bu çok önemli. Renk değerlerini tutturabiliyorum. Şarjı iyi gidiyor.Plastik kalİtesi kötü. Pis bir plastik kokusu var. Kullandıktan sonra bu koku artıyor. Bu koku "Ben çin malıyım" diye bağırıyor.Yanında verdikleri kumanda hss/fp yi desteklemiyor. 1/8000 enstantaneyi görebilmek için Yongnuo yn622n'i kabloyla bağlıyorum. O zaman hss/fp yüksek hızda çekim yapabiliyorum. Geçen kumandanın power tuşu içine gömüldü. Yani pek kaliteli değil.Alırken çin malı olduğunu unutmayın. Muadili profoto lar 5000-6000e satılıyor. Ama o profoto. Jinbei ucuz çözüm. İşe yarıyor mu? Yarıyor. Memnun muyum ? Memnunum. Bilgilendirme için çok teşekkürler. Ticari bir amaç ile yapmayacağım için hobi amaçlı çekimlerde kullanacağım için cevabınıza göre işimi çok fazla görecektir. 170 tl ye de Yongnuo yn622n aldıgımızda tamamdır diyorsunuz yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın