Burak Güralp 6 Oluşturuldu: Şubat 15, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 15, 2016 ELimde 2 tane D810. Hiçbir ayar yapmadan kartı taktım kullanıyorum. diger makineye her yeni kart takmamda fotograf ismi 001 den başlıyor. Digerinde böyle birşey yaşamıyorum.Kartı formatlayıp çekiyorum yine 001 den başlıyor. Bu durumu düzelirmi ayarlara baktım mudahele edebilecegim bir durum yok. Sürekli 001 den başlaması rahatsız ediyor. çünkü arşivleme esnasında aynı rakamlar denk gelecek. Bu sefer her karta her çekime başka arşiv klasörü açmak zorunda kalacam. Bu durumu nasıl düzeltebilirm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Şubat 15, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 15, 2016 gönderildi makineyi resetle ardından güncelleme yap düzelecektir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Şubat 15, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Şubat 15, 2016 gönderildi ELimde 2 tane D810. Hiçbir ayar yapmadan kartı taktım kullanıyorum. diger makineye her yeni kart takmamda fotograf ismi 001 den başlıyor. Digerinde böyle birşey yaşamıyorum.Kartı formatlayıp çekiyorum yine 001 den başlıyor. Bu durumu düzelirmi ayarlara baktım mudahele edebilecegim bir durum yok. Sürekli 001 den başlaması rahatsız ediyor. çünkü arşivleme esnasında aynı rakamlar denk gelecek. Bu sefer her karta her çekime başka arşiv klasörü açmak zorunda kalacam. Bu durumu nasıl düzeltebilirm.Burak bey,Makinenizdeki Menü -> özel Ayarlar menüsü ne gidind6 : Dosya numarası sırası ayarını "Açık" duruma getirin.Bu ayar sizde muhtemelen "Kapalı" durumunda.Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Güralp 6 Şubat 15, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 15, 2016 gönderildi Burak bey,Makinenizdeki Menü -> özel Ayarlar menüsü ne gidind6 : Dosya numarası sırası ayarını "Açık" duruma getirin.Bu ayar sizde muhtemelen "Kapalı" durumunda.Saygılar.Teşekkür ederim. çok şükür bulabildik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın