hampaar kartuyan 0 Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Merhaba Arkadaşlar ,Fikirlerinizi almak istediğim bir konu da 85mm ler arasındaki performans değerlendirmesi olacak. Nikon 85mm f1.8 ile sigma 85mm f1.4 arasında seçim yapma aşamasındayım. Sigma 85mm f1.4 performansı göz kamaştırır şekilde duruyor. Fakat nedendir bilinmez nikon 85mm f1.8 in sonuçları sanki bana daha iyi geliyor. Sizin fikirleriniz nedir?( Portre çekimi için ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Şubat 20, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 20, 2016 gönderildi Bugüne kadar aldığınız herhangi bir ekipman varmı?Yoksa sırf iş olsun diye konumu açıyorsunuz? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Şubat 20, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 20, 2016 gönderildi Bugüne kadar aldığınız herhangi bir ekipman varmı?Yoksa sırf iş olsun diye konumu açıyorsunuz? Yazımı ''dikkatli'' okursanız ne demek istediğimi ve ne yapmak istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Sorunuzun cevabı yazımda var. O yüzden cevap verme gereksiniminde bulunmak istemiyorum size. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar Cantürk 0 Ağustos 8, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 8, 2016 gönderildi Güzel bir konu yorumları bende merakla bekliyorum ilave birşeyde ben sormak isterim f1.4 çok gerekli mi? Çünkü birçok makina 1/4000 den yukarı çıkmıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Ağustos 8, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 8, 2016 gönderildi Yerinizde olsam dxomarktan kullanacağım body ile birlikte bu iki lensin verdiği keskinlik vs değerlerine bakardım. Arada aman aman bir fark yoksa f 1,4 derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atakan Alp 3 Ağustos 10, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 10, 2016 gönderildi Shutter Hızı 8000 olan makineler için 1.4 Shutter Hızı 4000 olan makineler için 1.8 Ama unutmayın ki 1.4 lens ile gece çekimlerini shutter speed 100-125 ve iso 400 - 500'de inanılmaz rahat fotolar çekebiliyorsunuz. Tripod varmış gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atalay Mete 98 Ağustos 10, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 10, 2016 gönderildi On 2/19/2016 at 11:12, Gökhan YAZICI yazdı: Bugüne kadar aldığınız herhangi bir ekipman varmı? Yoksa sırf iş olsun diye konumu açıyorsunuz? Valla ben oldukça dikkatli okudum. Ben de tam olarak neden bahsettiğinizi anlayamadım. " Fakat nedendir bilinmez nikon 85mm f1.8 in sonuçları sanki bana daha iyi geliyor" Bunun bir cevabı olur mu? Size göre iyi geliyorsa ne ala, bir kamyon dousu para vermekten kurtulmuşsunuz. Güle güle kullanın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın