Burak Bayram 0 Oluşturuldu: Şubat 20, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 20, 2016 Fotoğrafla yeni yeni ilgilenmeye başladım abimin nikon d40 makinesi var ama perde ömrü bitti onu yaptırma şansım var mi ve de maliyeti hakkında bilgisi olan var mi . Istanbuldayim suan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 20, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 20, 2016 gönderildi Hayyam pasajında yaptırabilirsin. Ümit abiye ulaş tanıdığı vardır onun. Ama flood yapmışsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Bayram 0 Şubat 20, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 20, 2016 gönderildi Fiyati hakkında bilginiz var mi ? Flood yapmanın sebebi acil bir dersim icin lazim kusuruma bakmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Şubat 20, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Şubat 20, 2016 gönderildi Hayyam pasajında Özcan VURUN ustamız var bizim. Şimdi konuştum kendsiyle. Nikon D40' da büyük bir ihtimalle shutter mekanizması yerine motor grubu arızası olabileceğini tamirinin de 150-200 TL arasında olduğunu sÖyledi. Eğer yaptırmadıysanız, Pazartesi günü Hayyam pasajında yaptırabilirsiniz. Aşağıdaki linki okumanızı tavsiye ederim.http://www.nikonturk.com/konu/2713-tamirci-ozcan-fototeknik-ozcan-vurun/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Bayram 0 Şubat 21, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 21, 2016 gönderildi 150 --200 tl fiyat benim için cok yuksek ben ogrenciyim bunda bir indirime gidemez mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Şubat 21, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Şubat 21, 2016 gönderildi 150 --200 tl fiyat benim için cok yuksek ben ogrenciyim bunda bir indirime gidemez miYarın gider kameranızın arızasını gösterirsiniz ve öğrenci olduğunuzu söylersiniz. O da gerekeni yapacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Bayram 0 Şubat 22, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 22, 2016 gönderildi Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın