Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Oluşturuldu: Şubat 21, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 21, 2016 Appel'ın yeni Mac Os sürümi El Captanda Nikon Capture NX-2, PS CS5, Office 2003(du galiba), Nikon Camera Control gibi programları çalıştırabilir miyim?. Yosemitede sorunsuz kullanıyorum ama El Captana geçince sıkıntı çıkartır mı?Kullanan var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Şubat 21, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 21, 2016 gönderildi Acele etme bende yosemite kullanıyorum. Ama geçmeyi düşünmüyorum düşünürsem de sene sonuna doğru ancak geçerim sanırım. çünkü her yeni güncelleme beraberinde hangi platform olursa olsun sorun getiriyor. Diyelimki geçtin ne değişecek ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 21, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 21, 2016 gönderildi Yeniye geçmek güzeldir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Şubat 21, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 21, 2016 gönderildi yeniye geçtik ipad kullanılamaz hale geldi iphone 5 kasmaya başladı el capitan adı üstünde capital 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 21, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 21, 2016 gönderildi El capitan Kalifornya'da dünyanın en sert granite sahip olan koca bir kaya parçasının adı. Capital Değil. Yosemite milli parkında yer alır kendileri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Şubat 21, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 21, 2016 gönderildi capitan dağını mecaz olarak kullanmışlar Zülfü kasaya gittinmi capital konuşuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın