ONURCAN 0 Oluşturuldu: Şubat 24, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 24, 2016 Merhaba Arkadaşlar İsmim ONUR CAN , İstanbul'da yaşıyorum. Yaklaşık 6 ay önce d3200 aldım ama vakit bulupta kullanamadım. Şimdi yeni yeni öğrenme aşamasına başladım .Çeşitli sitelerden Modlara başladım enstantene öncelikli fotoğraflar , Diyaftam öncelikli fotoğraflar ile. zamanla öğreneceğimi düşünmekteyim. Burada umarım iyi paylaşımlar bilgiler ve yardımlar alacağımı düşünerekten aranıza katıldım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Akbörü 85 Şubat 24, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 24, 2016 gönderildi Hoşgeldin hayırlı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Şubat 24, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 24, 2016 gönderildi Hoşgeldin hayırlısı olsun keyifli ve faydalı forumlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın