Berat Ze 26 Oluşturuldu: Şubat 25, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 25, 2016 merhabalar arkadaşıma ait D90 da böyle bir sorun var 1. tıkta lensler af yapıyor fakat 2. tıkta çekim yapmıyor bir kaç kere denedikten sonra fotoğraf çekebiliyor ve sert basınca da çekim yapmıyor ( makinayı görmedim telefonda bana bahsedilen budur ) maliyeti ve nerede yaptıracağımız konusunda fikri olan varmıdır ? istanbul Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Şubat 25, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Şubat 25, 2016 gönderildi merhabalar arkadaşıma ait D90 da böyle bir sorun var 1. tıkta lensler af yapıyor fakat 2. tıkta çekim yapmıyor bir kaç kere denedikten sonra fotoğraf çekebiliyor ve sert basınca da çekim yapmıyor ( makinayı görmedim telefonda bana bahsedilen budur ) maliyeti ve nerede yaptıracağımız konusunda fikri olan varmıdır ? istanbul İstanbul Sirkeci'de Hayyam Pasajında "özcan Vurun" ustaya götürün. Eğer bir arıza varsa en kaliteli ve uygun fiyata işinizi halledecektir. özcan vurun cep : 0536 - 431 7871 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 25, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 25, 2016 gönderildi Netleme yapamadığı için çekmiyor olmasın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Şubat 25, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 25, 2016 gönderildi teşekkür ederim telefon ile ulaşayım kendisine yok hocam tuşta sorun olduğunu belirtiyor bende baştan öyle düşündüm 2 lens ile denedi gece ve gündüz aynı sorun mevcut Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın