Muzaffer Aydıngüler 1 Oluşturuldu: Şubat 26, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 26, 2016 Merhabalar. Tak gez lens olarak bu iki lensten hangisini almamı tavsiye edersiniz? Netlik ve keskinlik konusu çok önemli. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Şubat 26, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Şubat 26, 2016 gönderildi Muzaffer bey, Forum kurallarına lütfen uyunuz. Aynı konudaki her sorunuz için farklı başlıklar altında konular açmayınız. Bu sorunuzu zaten burada ve burada sormuştunuz. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muzaffer Aydıngüler 1 Şubat 26, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 26, 2016 gönderildi Sebahattin bey en son konuda soruyu sordum ama cevap gelmedi . Karşılaştırma sorusu olan. Bir daha ki sefere daha dikkatli konu açacağım )). Şimdi buradan bu iki lens arasında siz ne dersiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Şubat 26, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 26, 2016 gönderildi Netlik ve keskinlik konusu çok önemli. Keskinlik ve netlik önemliyse bu kadar geniş aralıkta lens almazsınız. Ha illa alacağım diyorsanız NIKON 18-105mm 18-140mm'den iyi olacağını düşünüyorum. Bu kadar geniş aralıklarda lensi optimum keskinlikte kullanmak biraz tecrübe, çokça lensi tanımanızı gerektirecektir. Ben olsam ne alırdım, eğer keskinlik bu kadar önemliyse almazdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muzaffer Aydıngüler 1 Şubat 26, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 26, 2016 gönderildi Başka ne lensi tavsiye edersiniz )))? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Şubat 27, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2016 gönderildi Keskinlik ve netlik önemliyse bu kadar geniş aralıkta lens almazsınız. Bunu dedikten sonra bence yeter miktar size öneride bulunulmuş şurada. Bence konuyu uzatmanın bir manası yok. Bu forumdaki arkadaşlar size git bu lensi al veya şu markalı ürünü kullan diye diğer forumlarda olduğu gibi direkt tavsiyede bulunmazlar. karar vermek ve satınalma sorumluluğu kullanıcıya aittir. Hazır lafı açılmışken bu forumda aynı konu için iki üç veya daha fazla başlık açılması da hoş karşılanmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Gençaslan 0 Mart 4, 2016 gönderildi Paylaş Mart 4, 2016 gönderildi Sigma 17-50 tak gez olarak yeterli bi lens bence, oldukçada keskin, 18-140 ile aradiginizi bulamayabilirsiniz.. zoom aralığı ne kadar yüksek olursa o kadar keskinlik kaybi yaşarsınız diye biliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın