İrşadi Cengiz 0 Oluşturuldu: Şubat 27, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 27, 2016 Merhabalar Ekipmanıma dahil etmek istediğim ultra geniş açı lens olarak bu ikiliden hangisini seçmeliyim? Fiyat olarak tokina ön plana çıksa da kararsızım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Şubat 27, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2016 gönderildi Merhabalar Ekipmanıma dahil etmek istediğim ultra geniş açı lens olarak bu ikiliden hangisini seçmeliyim? Fiyat olarak tokina ön plana çıksa da kararsızım. Tokina'nın 11-20mm yerine hep 11-16mm öneriliyor. Niye olduğunu bilmiyorum. Alacağım zaman inceleyeceğim için neden olduğu hiç araştırmadım. MTF grafiklerine hiç bakmadım. Bir araştırırsan daha iyi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İrşadi Cengiz 0 Şubat 27, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 27, 2016 gönderildi Evet katılıyorum genel olarak 11-16mm öneriliyor satış rakamlarıda bunu doğruluyor. 11-20mm yeni lens olduğu için kalite, performans olarak 11-16mm'ye oranla nasıldır bilmiyorum. Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın