hampaar kartuyan 0 Oluşturuldu: Şubat 28, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 28, 2016 Merhaba Arkadaşlar , Solak olanlar için üretilen nikon body var mı bildiğiniz? Bir arkadaşım solak ve bu yüzden makineyi kullanmakta büyük sıkıntı yaşıyor. Ben biraz araştırdım ama bir çok mağazadan olumsuz cevap aldım yokmuş. Sizin bilginiz var mı acaba? Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 28, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 28, 2016 gönderildi Şaka gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Şubat 28, 2016 gönderildi Paylaş Şubat 28, 2016 gönderildi Deklanşöre basmaktamı zorluk çekiyormuş acaba bende bir solak olarak bunu merak ettim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Mart 3, 2016 gönderildi Paylaş Mart 3, 2016 gönderildi Merhaba Arkadaşlar , Solak olanlar için üretilen nikon body var mı bildiğiniz? Bir arkadaşım solak ve bu yüzden makineyi kullanmakta büyük sıkıntı yaşıyor. Ben biraz araştırdım ama bir çok mağazadan olumsuz cevap aldım yokmuş. Sizin bilginiz var mı acaba? Teşekkürler Solaklar için Canon 7D L serisi bir tek buldum o da 1 Nisan şakası çıktı. Bende solakım ama rahatlıkla kullanabiliyorum. Ama bazı aletlerde aşırı zorlanıyorum. Konserve açacakları mesela biraz makastada rahtada rahatsız oluyorum. http://www.anythingl...o.uk/index.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Mart 3, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 3, 2016 gönderildi teşekkürler arkadaşlar. araştırma yaptık. nıkon ve canonda özel sipariş alınabiliyormuş. birde aparat mevcutmuş dslr ye takılan. onlara bakacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın