Muzaffer Aydıngüler 1 Oluşturuldu: Mart 2, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Mart 2, 2016 Merhabalar. Nikon D5100 makinem var. Sigma'nın 17-70 C serisi yeni lensini almak istiyorum. Ama fotografium'da bir arkadaş C serisinin Canon uyumlu olduğunu söyledi. Kafam karıştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 2, 2016 gönderildi Paylaş Mart 2, 2016 gönderildi Bahsettiğiniz lens aşağıdaki lens ise hem Nikon için olanı, hem Canon için olanı var. http://www.sigmaphoto.com/lenses/17-70mm-f28-4-dc-macro-os-hsm-c Dahili HSM motor olduğundan D5100 de AF olarak da çalışacaktır. Fotografium da elinde belki Nikon uyumlusu yoktur. Onu demek istemiştir yada farklı bir şeye yönlendirmeye çalışmıştır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mart 2, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 2, 2016 gönderildi Merhabalar. Nikon D5100 makinem var. Sigma'nın 17-70 C serisi yeni lensini almak istiyorum. Ama fotografium'da bir arkadaş C serisinin Canon uyumlu olduğunu söyledi. Kafam karıştı Muzaffer bey, Sanırım DC serisi demek istediniz. Sizin almak istediğiniz lens "Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM" ise, lensi alacağınız yere Nikon için sipariş vermeniz yeterli olacaktır. Bu lens Nikon, Canon, Sony ve Pentax gövdeler için uyumludur ve fiyatları da aynıdır. Tek farklı gövdeye göre bayonet uyumudur. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mart 2, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 2, 2016 gönderildi Ben cevabını yazana kadar Gökhan bey zaten benden önce cevabını vermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muzaffer Aydıngüler 1 Mart 2, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 2, 2016 gönderildi Cevaplarınız için çok teşekkürler )) http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-tertemiz-full-kutulu-faturali-c-serisi-17-70-273619409/detay Alacağım ürün yukarıda ki linkte. Şimdi OS yazmadığını farkettim . Titreşim engelleyici yok demek dimi bu linkte ki üründe? Birde bu ürün Nikon'a uyumlu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 2, 2016 gönderildi Paylaş Mart 2, 2016 gönderildi Sigma bu lensin 125 çeşidini yaptı. Takibi zor bir lens. Bu C (Contemporary Desing) olarak tanımlanan seride Canon ve Nikon uyumlularda HSM motor ve OS titreşim engelleme sistemi standart geliyor yada ben öyle biliyorum. Satılık ilanında benim gördüğüm kadarı ile 2 adet anahtar mevcut. Birisi AF / MF diğeri OS on / off "olsa gerek" Kutuda gördüğüm kadarı ile herhangi bir OS ibaresi yok. Aslında olması gerekli ama yinede satıcıya bir danışın ürünün tam fotoğraflarını göndersin. Ekleme : OS standartmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muzaffer Aydıngüler 1 Mart 2, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 2, 2016 gönderildi Teşekkürler Gökhan Bey )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın