selim kocer 6 Oluşturuldu: Mart 8, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Mart 8, 2016 Nikon 24-70mm f/2.8G ED 1250$ Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR 2200 $ Eski vesiyonun fiyati uygun geldi almayi dusunuyorum. Yeni versiyon ile arasinda degecek bir fark varmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mart 8, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 8, 2016 gönderildi Nikon 24-70mm f/2.8G ED 1250$ Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR 2200 $ Eski vesiyonun fiyati uygun geldi almayi dusunuyorum. Yeni versiyon ile arasinda degecek bir fark varmi? Buradan ya da buradan bakabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Mart 8, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 8, 2016 gönderildi Siz olsaniz hangisini alirdiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mart 8, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 8, 2016 gönderildi Siz olsaniz hangisini alirdiniz? Bende 24-70mm F2.8G ED var zaten Bu lens hala birçok muadiline nal toplatıyor, efsane durumda. Bugün 24-70mm almaya karar verseydim yine aynısını alırdım. Bunun 3 nedeni var: 1. Aradaki teknik farkın hakkını verebilecek profesyonel bir iş yapmıyorum, dolayısıyla elimdeki bana çok fazlasıyla yetiyor. 2. E Lens daha ağır ve büyük, sokakta tag-gez için dezavantaj. 3. Böyle olunca aradaki farkı başka ihtiyaçlarımda kullanırdım. İkisinin arasında eli titrek biri olarak beni en çok ilgilendiren VR kısmı. Dokümanlarından 4 durak kazandırdığı yazıyor, ama birçok test sitesinde bunun gerçekte 3 durak olduğu anlatılıyor. Perde hızı için 3 durağa ihtiyacım varsa ISO'yu 3 durak arttırıyorum, hepsi bu. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Mart 8, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 8, 2016 gönderildi Degerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Mart 8, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 8, 2016 gönderildi hayirli olur insallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mart 8, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 8, 2016 gönderildi Hayırlı olsun. Pişman olmazsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Mart 8, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 8, 2016 gönderildi Daha iyileri sizlerin olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Gençaslan 0 Mart 10, 2016 gönderildi Paylaş Mart 10, 2016 gönderildi Hayırlı olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim kocer 6 Mart 11, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 11, 2016 gönderildi Tesekkur ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın