yücel gezgin 0 Oluşturuldu: Mart 20, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Mart 20, 2016 merhaba arkadaşlar, şimdiye kadar hep jpeg çekerdim fakat son 300 karemi raw çektim. sizce hangi program ile dönüştürmelyim her program aynımıdır ? Fotoğraflar ile ilgilenen bir arkadaşım Capture NX-D indirip onunla dönüştürmemi ve onun üzerinden oynamalar yapabileceğimi söylemişti. Diğer programlar ile arasında ne fark var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Mart 20, 2016 gönderildi Paylaş Mart 20, 2016 gönderildi PS ile cok örnek video var izleyin oldukça da basittir Captureyi denedim bana zor gelmişti alışkanlık sanırım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mart 20, 2016 gönderildi Paylaş Mart 20, 2016 gönderildi Nikon rawı için "kullanabilene" en iyi sonuç veren Nikon Capture NX2. Herkesin kolayca bulduğu PS+Camera Raw. Lightroom, View NX, Capture NXD, View NXD ve daha onlarcası, tercih size kalmış. Google da Nikon+Raw+Editing yazın, yeterli bilgiye ulaşırsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 21, 2016 gönderildi Paylaş Mart 21, 2016 gönderildi Capture nx 2 en iyi sonucu alırsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Tekinşen 8 Mart 24, 2016 gönderildi Paylaş Mart 24, 2016 gönderildi Nikon rawı için "kullanabilene" en iyi sonuç veren Nikon Capture NX2. Herkesin kolayca bulduğu PS+Camera Raw. Lightroom, View NX, Capture NXD, View NXD ve daha onlarcası, tercih size kalmış. Google da Nikon+Raw+Editing yazın, yeterli bilgiye ulaşırsınız. Mehmet Bey, Ek olarak, PhotoMechanic ve CaptureNX2 birlikte mükemmel bir ikili. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yücel gezgin 0 Mart 26, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 26, 2016 gönderildi Capture NX2. ücretli sanırım. Varmıdır sizde setup veya sitede yazılım kısmında kurulum anlatımı ? çıkamadım işin içinden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yaşar Cantürk 0 Ağustos 8, 2016 gönderildi Paylaş Ağustos 8, 2016 gönderildi Camera Raw 9.1 harika, photoshopla uyumlu çalışıyor tavsiye ederim capture nx i sevemedim bir türlü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın