Mehmet TUNA 0 Oluşturuldu: Mart 26, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Mart 26, 2016 Yukarıda bahsettiğim lensi ikinci el olarak aldım.Yalnız lensin makineye takılan yerinden içine bakınca sallandığında içindeki merceğin hareket ettiğini gördüm.Sizce bu olağan bir şey mi?Lütfen yardım edin.Yoksa lensi geri iade edeceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Mart 26, 2016 gönderildi Paylaş Mart 26, 2016 gönderildi Yukarıda bahsettiğim lensi ikinci el olarak aldım.Yalnız lensin makineye takılan yerinden içine bakınca sallandığında içindeki merceğin hareket ettiğini gördüm.Sizce bu olağan bir şey mi?Lütfen yardım edin.Yoksa lensi geri iade edeceğim. Sallayınca mı haraket ediyor mercek. Hareketten kastınız ileri geri bir hareket mi yoksa sallantı mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet TUNA 0 Mart 26, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 26, 2016 gönderildi Sallayınca arka taraftan bakınca içerideki mercek(eğer mercekse) sağa sola hareket ediyor.Ancak fotoğraflarda bir sıkıntı yok gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Mart 27, 2016 gönderildi Paylaş Mart 27, 2016 gönderildi Sorununuz tam anlamadım ama lensin içindeki mercekler olması gerekenden bir kaç milim farklı yerde durursa fotoğraftaki sonucu olumsuz şekilde etkiler. Fotoğraf yada video çekerek anlatırsanız daha iyi olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet TUNA 0 Mart 27, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 27, 2016 gönderildi Bir kaç tane fotoğraf çektim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Mart 27, 2016 gönderildi Paylaş Mart 27, 2016 gönderildi Bir kaç tane fotoğraf çektim. Arkadaki mercek oynuyor sanırım. Ben böyle bir lensi acilen iade ederdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet TUNA 0 Mart 27, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 27, 2016 gönderildi Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Mart 27, 2016 gönderildi Paylaş Mart 27, 2016 gönderildi pek fikrim yok lens hakkında fakat OS olan mercek oynuyor olmasın ? fotoğraf ve video ya etkisi varmıdır ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet TUNA 0 Mart 29, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 29, 2016 gönderildi Fotoğrafa bir etkisini görmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mart 29, 2016 gönderildi Paylaş Mart 29, 2016 gönderildi OS (VR) sisteminde lensin içindeki en az bir mercek bir tür amortisör sistemiyle lense sabitlenmiştir. Bundan dolayı bir merceğin ani hareketlerde sallanması normaldir. https://youtu.be/jS8yNO_ZP0c http://www.nikon.com/about/technology/rd/core/software/vr_e/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet TUNA 0 Mart 31, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 31, 2016 gönderildi Yorumlarınız ve bilgilendirmeniz için teşekkürler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın