ORHAN ÖZEL 18 Oluşturuldu: Mart 28, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Mart 28, 2016 Merhaba arkadaşlar; Nikon 50mm 1.8D lens arıyorum. Elinde böyle temiz bir lens olup satmak isteyen varsa cevaplarınızı beklerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 29, 2016 gönderildi Paylaş Mart 29, 2016 gönderildi Sahibinden com a bakın çevrenizde zilyontane bulabilirsiniz. Yada hayam pasajına gidip özcan ustaya bakabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ORHAN ÖZEL 18 Mart 29, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 29, 2016 gönderildi Forumun daha güvenilir olduğunu bildiğim için buraya yazmayı tercih ettim. Hayyam pasajı da bana birazcık uzak, Manisa'da oturuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ORHAN ÖZEL 18 Mart 30, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mart 30, 2016 gönderildi Tekrar merhaba; Aradığım lensi revize ederek Nikon 35mm 1.8g DX olarak belirledim. Sahibinden üzerinden satın alacağım fakat güvenebilir miyim bilmiyorum. Forumdan olması daha güvenilir olur diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Mart 30, 2016 gönderildi Paylaş Mart 30, 2016 gönderildi Tekrar merhaba; Aradığım lensi revize ederek Nikon 35mm 1.8g DX olarak belirledim. Sahibinden üzerinden satın alacağım fakat güvenebilir miyim bilmiyorum. Forumdan olması daha güvenilir olur diye düşünüyorum Sahibinden GET ile alırsanız sıkıntı yaşamazsınız. ürün gelir beğenirseniz alırsınız beğenmezseniz iade edersiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın