ORHAN ÖZEL Oluşturuldu: Mart 28, 2016 Oluşturuldu: Mart 28, 2016 Merhaba arkadaşlar; Nikon 50mm 1.8D lens arıyorum. Elinde böyle temiz bir lens olup satmak isteyen varsa cevaplarınızı beklerim Alıntı
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ Mart 29, 2016 gönderildi Mart 29, 2016 gönderildi Sahibinden com a bakın çevrenizde zilyontane bulabilirsiniz. Yada hayam pasajına gidip özcan ustaya bakabilirsiniz. Alıntı
ORHAN ÖZEL Mart 29, 2016 gönderildi Yazar Mart 29, 2016 gönderildi Forumun daha güvenilir olduğunu bildiğim için buraya yazmayı tercih ettim. Hayyam pasajı da bana birazcık uzak, Manisa'da oturuyorum Alıntı
ORHAN ÖZEL Mart 30, 2016 gönderildi Yazar Mart 30, 2016 gönderildi Tekrar merhaba; Aradığım lensi revize ederek Nikon 35mm 1.8g DX olarak belirledim. Sahibinden üzerinden satın alacağım fakat güvenebilir miyim bilmiyorum. Forumdan olması daha güvenilir olur diye düşünüyorum Alıntı
Cabir ÇAYCIOĞLU Mart 30, 2016 gönderildi Mart 30, 2016 gönderildi Tekrar merhaba; Aradığım lensi revize ederek Nikon 35mm 1.8g DX olarak belirledim. Sahibinden üzerinden satın alacağım fakat güvenebilir miyim bilmiyorum. Forumdan olması daha güvenilir olur diye düşünüyorum Sahibinden GET ile alırsanız sıkıntı yaşamazsınız. ürün gelir beğenirseniz alırsınız beğenmezseniz iade edersiniz. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın