Talha DOVAN 0 Oluşturuldu: Nisan 7, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 7, 2016 Öncelikle merhaba arkadaşlar forumda yeniyim umarım samimi sohbetlerim olur hepinizle neyse hızlıca konuya geçeyim. Bir süredir bir Canon 600D kullanıcısıyım birkaç ay içerisinde ekipmanı satıp full frame'e geçiş yapmak istiyorum. Kısa bir süre d7000 kullandım ve Nikon'a oldukça ısındım. Full frame olarak da D610 almaya karar verdim body olarak alacağım. Sorum ise nerden almamı tavsiye edersiniz ve ithalatçı garantili cihaz alsam ne gibi sorunlar yaşarım veya yaşayabilirim? Mesela Hepsiburada'da bazı satıcılar var ithalatçı garantili satıyorlar bunlara güvenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler bu arada hepinize hayırlı kandiller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Nisan 8, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 8, 2016 gönderildi Bildiğiniz ve güvendiğiniz yerden alın. Aldığınız bir fiyat var mı? 1.200-1.250 Dolar aralığında fiyatı var diye biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Talha DOVAN 0 Nisan 8, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 8, 2016 gönderildi Hepsiburada üzerinden satış yapan mağazalar var. Şurda bakabilirsiniz: http://www.hepsiburada.com/nikon-d610-body-slr-fotograf-makinesi-ithalatci-garantili-p-FTHBSLRNKN027 4 tane satıcı var. Hayyam Çarşısı, Capslock, Photo Bilişim, Fotocenter. Bu satıcıları tanıyan bilen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Nisan 8, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 8, 2016 gönderildi Hayyam pasajından 2 dükkan bilgisi vereyim. Onlardan selamımı söyleyerek, güvenle alabilirsiniz. 1-) Bozdağ fotoğrafçılık. (0535 732 31 20) 2-) özcan fototeknik (aynı zamanda tamircidir) 0536 431 78 71 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Talha DOVAN 0 Nisan 8, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 8, 2016 gönderildi Teşekkür ederim spot satış değil mi? İthalatçı garantili Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Nisan 8, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 8, 2016 gönderildi Teşekkür ederim spot satış değil mi? İthalatçı garantili ABD veya Avrupa yada uzakdoğudan getirilen kameraları satarlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın