Fuat Ali SIVACI 1 Nisan 19, 2016 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2016 gönderildi Olmuş bence. İlk mesajımda emeği geçenlere teşekkür etmek bu siteye borcum olsun. Teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TARIM 4 Nisan 29, 2016 gönderildi Paylaş Nisan 29, 2016 gönderildi Hoş değişiklikler olmuş, elinize sağlık. Lakin; albüme fotoğraf eklerken gövde seçilecek bölümde Nikon D3 maalesef yok Bilgilendireyim dedim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 29, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 29, 2016 gönderildi 59 dakika önce, Hakan TARIM yazdı: Hoş değişiklikler olmuş, elinize sağlık. Lakin; albüme fotoğraf eklerken gövde seçilecek bölümde Nikon D3 maalesef yok Bilgilendireyim dedim. Teşekkürler henüz tam anlamıyla oturmadı belirttiğiniz kısım onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor Teşekkürler Bilgi için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Mayıs 7, 2016 gönderildi Paylaş Mayıs 7, 2016 gönderildi Hayırlı olsun, emeği geçenlerin eline sağlık. Alışan kullanıcılar için güzel ve verimli olacak gibi, ancak yeni üye olacaklar veya misafir izleyiciler için karışık gelebilir, bu da hit sayısını azaltabilir. Gerçi eski ve yeni hit sayısı kıyaslaması daha doğru yol gösterir. Benim zorluk çektiğim iki nokta var; Tapatalk ile bağlanamıyorum, sürekli giriş ekranına atıyor. Mobil girişte de iyileştirme gerekiyor. Bazı simgeler, ikonlar çıkmıyor, bazı kısayollar çalışmıyor. (Telefonum Samsung Note 5) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 7, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 7, 2016 gönderildi Yorumlarınız İçin Teşekkürler Murat Bey ; Tapatalk Sorunu bugünden sonra çözülecek Tapatalk uyumu tamamlanmış olacak ve aramalarda sonuc verecek ve giriş problemi düzelecektir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeşildeniz 1 Mart 24, 2020 gönderildi Paylaş Mart 24, 2020 gönderildi hayırlı olsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Kasım 6, 2020 gönderildi Paylaş Kasım 6, 2020 gönderildi Kolay gelsin, Küçük bir bug da benden: Forumda okuduğumuz mesajlar belli olurdu. Artık olmuyor, bold kalmaya devam ediyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Kasım 7, 2020 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 7, 2020 gönderildi 16 saat önce, myasar yazdı: Kolay gelsin, Küçük bir bug da benden: Forumda okuduğumuz mesajlar belli olurdu. Artık olmuyor, bold kalmaya devam ediyor. Teşekkürler böyle dönüşler sayesinde güzel olacak ilgileniyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
myasar 53 Kasım 7, 2020 gönderildi Paylaş Kasım 7, 2020 gönderildi 7 saat önce, Kemal Öztürk Turkoy yazdı: Teşekkürler böyle dönüşler sayesinde güzel olacak ilgileniyorum Ben teşekkür ederim. Hemen düzeltmişsiniz. Pratik yararı olan bir özellik.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın