Fahrettin budak 0 Oluşturuldu: Nisan 18, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 18, 2016 Merhabalar Nikon d600 makina 24-70 mm lens aldım paraflash seti herşey tamam yalnız ürün Çekimi yaparken beyaz arka zemin sanki paraflash ışığı vurmamış gibi çıkıyor o beyaz rengi alamıyorum geniş açılı olduğundan olabilirim ne almam gerek ne yapmalıyım bu sorular ve sorunlar beni çok yordu araba yedek parça Çekimi yapıyorum saygılar arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 19, 2016 gönderildi Paylaş Nisan 19, 2016 gönderildi Arka planı aydınlatacak sabit bir ışık kaynağı kullanabilirsiniz. Eğer arka fon ışık geçirgense beyaz fonun arkasına bir ışık kaynağı daha koyabilirsiniz. eğer bu tip imkanlarınız yoksa arka plana doğru ışığı yansıtacak malzemeler kullanabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin budak 0 Nisan 20, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 20, 2016 gönderildi Çok teşekkür ederim hocam saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın