Hasan Deniz YILMAZ 0 Oluşturuldu: Nisan 21, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 21, 2016 Merhaba arkadaşlar. Nikon D7000 kullanıcısıyım. (Lens: 18-105) Fotoğraf çekerken yaptığım ayarlar (diyafram, enstantane, iso) fotoğraflarda istediğim etkiyi ve sonucu verirken, video modunda istediğim sonucu elde edemiyorum. Örnek verecek olursak Enstantane değerim 1/50 iken çektiğim video ile 1/1000 değerinde çekilen videonun verdiği görüntü aynı. Fotoğraf çekiminde sıkıntı yok iken video çekiminde ayarladığım değerler doğrultusunda etkiyi vermemesinin sebebi ne olabilir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Ze 26 Nisan 22, 2016 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2016 gönderildi Geçtiğimiz ay 5100 de durumun farkına bende vardım fakat bir çözümü resmi olarak yok 7000 7100 de de bu şekilde olmalı 7200 de müdahale edilebiliyor 3xxx 5xxx serilerinde de bildiğim kadarı ile müdahale edilemiyor ( yanlış biliyorsam düzeltin ) Ben çözümü şu şekilde buldum body yazılımlarını hackleyerek içinde ki dosyalara müdahale ederek manuel ayarlayabilmenin yolunu bulmuşlar d5100 ün bölümüne bakarsanız orada da özetledim hatta oradan adamların youtube kanalına ulaşır belki 7000 içinde benzer çözümü üretmişlerdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın