Gokhan KOCAOĞLU 4 Oluşturuldu: Nisan 25, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 25, 2016 Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce sanalpazar üzerinden satış yaptım (ürün kodu2722789) bir türlü hesabıma para yatirmiyorlar mesajlarimada cevap alamıyorum artık bu aşamada sonra ne yapmalıyım (sikayetimvar.com a yazdım ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Nisan 25, 2016 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2016 gönderildi Firma iflas eşiğinde biliyorsunuzdur. Sizin durumunuzda olan bir çok satıcı var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gokhan KOCAOĞLU 4 Nisan 25, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 25, 2016 gönderildi Ne yapılabilir ama bu konuda nereye basvurulabilir bu konuda bilgisi olan varsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 25, 2016 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2016 gönderildi Geçmiş olsun. Adli mercilere başvurabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Nisan 25, 2016 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2016 gönderildi Merhaba yaklaşık iki ay önce ben de bir ürün satmıştım. Epey geçte olsa uzun mesajlaşmalar sonunda paramı alabilmiştim. O olaydan sonra sanalpazar'dan bir daha ürün satmadım. O zaman forumlar da herkes aynı dertten muzdaripti. Geçte olsa yatırıyordu. Şuan durum nedir bilmem. Umarım sizin paranızı da en kısa zamanda öderler. Geçmiş olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan TARIM 4 Nisan 27, 2016 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2016 gönderildi Sanalpazarı kullanmamak şuan için en iyisi. Ben ürün alırken bile kredi kartımdan tahsil edilemediği mesajı aldığım halde tahsilati yapmışlardı. Yaz çiz yaz çiz 3 hafta sonra geri ödeme alabilmiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın