theburak33 0 Oluşturuldu: Mayıs 1, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 1, 2016 İyi günler bende hem nikon var hemde canon var burası her türlü, srounu cevapladığı için ki bundan çok memnunum bi konuda yardımınıza ihtiyacım var ben canon 1200D ile çektiğim fotoğrafı CS6 da açamıyorum Photoshop bu dosyayı açamıyor. diye bir hata arıyorum her türlü codec veya farklı bir yerden indirdiğim Adobe CC yi denedim o da aynı hatayı verdi RAW formatında çektiğim fotoğrafı açamıyorum düzenleyemiyorum ama Nikon ile çektiğimi düzenleyebiliyorum onda böyle bir hata vermiyor CD sinide yükledim yinede aynı hatayı alıyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 2, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 2, 2016 gönderildi Aynı konu için birden fazla başlık altında kayıt oluşturmayın. Tek bir yere yazmanız, herkes tarafından görülmesini sağlar zaten. Diğer başlık altında açtığınız kayıt silinmiştir. İlgileriniz ve anlayışlarınız için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theburak33 0 Mayıs 2, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 2, 2016 gönderildi Cevap yazarken keşke benim sorunumuda çözseydiniz Sebahattin bey sizin bilginiz yokmu acaba bu konu hakkında ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 2, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 2, 2016 gönderildi Bir saat önce, theburak33 yazdı: Cevap yazarken keşke benim sorunumuda çözseydiniz Sebahattin bey sizin bilginiz yokmu acaba bu konu hakkında ? Ne yazık ki bu konuda uzman sayılmam. Uzman arkadaşlarımız zaten gerekli yanıtı vereceklerdir. Bu forumun en önemli özelliği, katılımcıların tam bilmedikleri konularda cevap vermekten imtina etmelidir. Fakat Camera Raw 8.4 sonrası sürümün bu problemi çözdüğünü okumuştum. Güncelleyip deneyin bence. Saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 2, 2016 gönderildi Paylaş Mayıs 2, 2016 gönderildi 3 saat önce, theburak33 yazdı: Cevap yazarken keşke benim sorunumuda çözseydiniz Sebahattin bey sizin bilginiz yokmu acaba bu konu hakkında ? Öncelikle olarak forumlarda sorun cevaplardan önce Kurallarımız geçerlidir. Burak Bey bu sebeple Sebahattin bey bundan bahsetmek zorunda. Sorunuza gelince mantık olarak 2 sebeb vardır Kullandıgınız Photoshop degilde RAW sürümü eski oldugu içim kullandıgınız modeli kaldırmıyor olabilir. Bu link'den RAW sorun sürümü olan 9.5.1 sürünü indirip kurup deneyiniz. : https://helpx.adobe.com/content/help/en/camera-raw/kb/camera-raw-plug-in-installer/_jcr_content/main-pars/download/file.res/CameraRaw_9_5_1.zip Bundan ayrı olarak sorununuz düzelmez ise oda makinan'nın yazılımsal hatasıdır Kayıt ettiği RAW dosyaları hataları olarak basıyor bu sebeble açılmıyor olabilir testleriniz yapınız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theburak33 0 Mayıs 2, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 2, 2016 gönderildi Teşekkürler verdiğinizi yükledim kurdum ama ne yazıkki ondada açılmadı yazılımsal bir sıkıntıysa nereye başvurmam gerekir acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mayıs 2, 2016 gönderildi Paylaş Mayıs 2, 2016 gönderildi Ozaman açılmama sebebi yazılımsal başka bir sebep de Kart problemli olabilir. Bunu deneyin aklınızda kalmasın başka bir kart ile deneyin makinanızı. Yine olmaz ise varsa makinanıza yazılım güncelleme yapın yok ise service götürün. Yazılım baştan yüklemek gerekebilir veya başka bir hata vardır makinada. Servislik bir durumdur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theburak33 0 Mayıs 2, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 2, 2016 gönderildi Başka sıfır kart ile denedim Kemal abi olmadı yine aynı hata yazılım güncellemesi olup olmadığını nerden bakıp anlayıp yükleyeceğim abi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 2, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 2, 2016 gönderildi 19 dakika önce, theburak33 yazdı: Başka sıfır kart ile denedim Kemal abi olmadı yine aynı hata yazılım güncellemesi olup olmadığını nerden bakıp anlayıp yükleyeceğim abi ? Eğer makinenizin yazılımı 1.01 den eskiyse; Mac bilgisayar kullanıyorsanız buradan , Windows ise buradan makinenizin yazılımı yükseltebilirsiniz. Bu işlemleri nasıl yapacağınız ilgili ingilizce dokümanlarda yazıyor. Türkçesini isterseniz sizin de biraz araştırma yapmanız gerekecek. Canon için bizden bu kadar Kolay gelsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theburak33 0 Mayıs 2, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 2, 2016 gönderildi 1.01 eski değil üstüne gelen sürüm varmı ve bide ben bunu makinemi bağlıyorum ama hafıza kartına atamıyorum sebebi nedir sizce izin vermiyor yani bu ögeyi oluştuma izniniz yok diyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 3, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 3, 2016 gönderildi 21 saat önce, theburak33 yazdı: 1.01 eski değil üstüne gelen sürüm varmı ve bide ben bunu makinemi bağlıyorum ama hafıza kartına atamıyorum sebebi nedir sizce izin vermiyor yani bu ögeyi oluştuma izniniz yok diyor ? Canon makinenizi bilgisayarınıza bağlamayacaksınız, kartınızını Canon'dan çıkarıp bilgisayarınıza takacaksınız. Bilgisayarınızın kart okuyucusu yoksa bu işlemi harici bir kart okuyucu ile yapacaksınız. Ya da kart okuyucusu olan bir başka bilgisayar bulacaksınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın