Yasin ÜYEL 31 Oluşturuldu: Mayıs 7, 2016 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 7, 2016 Herkese merhabalar, Cihazımda (D5200) menüden otomatik dağılma kontrolünü açık olarak seçersem çektiğim fotoğrafların nef formatlarını işleyemiyorum lightroomda ve nx'de. Bunun sebebi nedir? Yazılımları güncelledim yine aynı problem devam ediyor. Otomatik dağılma kontrolünü kapalı mı kullanmak zorundayım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 7, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 7, 2016 gönderildi Yasin bey, Bu adresten makinenizin yazılımını; Önce D5200 Donanım Yazılımı C 1.03 yükleyin Ardından Dağılma kontrolu verileri Sürüm 2 Versiyon 2.013 yükleyin. Ardından Lightroom'da tekrar deneyin. Kolay gelsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Mayıs 7, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 7, 2016 gönderildi Çok teşekkür ederim Sebahattin bey. Yazılımları tekrar güncelledikten sonra deneyimimi paylaşacağım. Kolay gelsin. Mutlu bir hafta sonu dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Mayıs 8, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 8, 2016 gönderildi Tekrar teşekkür ediyorum Sebahattin bey. Lightroom ve NX2'de düzenleyebiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Mayıs 8, 2016 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 8, 2016 gönderildi 11 minutes ago, Yasin ÜYEL said: Tekrar teşekkür ediyorum Sebahattin bey. Lightroom ve NX2'de düzenleyebiliyorum. Güzel haber, problemin çözüldüğüne sevindim. Işığınız bol olsun. Selamlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin ÜYEL 31 Mayıs 8, 2016 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 8, 2016 gönderildi Çok sağolun. Saygılar, selamlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın